Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ 30/05/2013, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

 Φίλοι μας και φίλες μας καλησπέρα σας και καλημέρα σας. Χρόνια Πολλά με πολύ υγεία σωματική και ψυχική σε όλους και σε όλες. Είμαστε και σήμερα μαζί σας αμέσως μετά την καθιερωμένη εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 01:00.

Μετά λοιπόν από ένα μήνα ξεκούρασης, δύο εβδομάδων τεχνικών προβλημάτων του σταθμού, αλλά και λόγω των εορτών είμαστε μαζί μετά την δίωρη εκπομπή μας, σήμερα 30/05/2013, με τον Dj ALeJaNDRo & την GeoRGiNa. Σήμερα η επιλογή της θεματικής μας ενότητας ήταν Eurovision. Και έτσι μετά την τελευταία μας εκπομπή με όλο ελληνική μουσική γυρνάμε στο παλιό μας πρόγραμμα.

Ελπίζουμε οι γιορτές που πέρασαν να σας έκαναν καλό, αλλά επίσης να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες που γιόρταζαν όλο αυτόν τον καιρό που εμείς δεν είχαμε εκπομπή.

Να μην ξεχάσω να σας αναφέρω πως η εκπομπή μας, «Εμπειριών Συλλέκτης», μεταδίδεται και ηχογραφημένη πάντα από το φιλόξενο URL του ellinikosfm.com και κάθε Σάββατο ξημερώματα, 02:00 με 04:00. Ώρα δύσκολη για την Ελλάδα, αλλά πολύ καλή για όλες τις άλλες χώρες της γης.

Φυσικά για όσους ή όσες την έχασαν αυτήν την εκπομπή πολύ πιο εύκολα μπορούν να την ακούσουν χωρίς κάποιο πρόγραμμα από το παρακάτω URL. URL που άμα κάνετε ένα απλό κλικ πάνω του και μετά πατώντας το κουμπί Play ακούτε την συγκεκριμένη εκπομπή. Ενώ οι φανατικοί πατώντας το κουμπί Download έχουν την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» της 30/05/2013 στον υπολογιστή τους σε μορφή MP3.


Για άλλη μια φορά μαζί μας, ήταν το blog www.experiencescollector.com, που μας στηρίζει σαν εκπομπή αλλά και που ανεβάζει και πολύ ενδιαφέροντα άρθρα για όλους και όλες εσάς. Ένα από αυτά ήταν και το «Ρητά & Γνωμικά (Μέρος 7ο)», με την αγαπημένη σας ενότητα  που βρίσκεται στο παρακάτω URL


Εμείς ανανεώνουμε το ζωντανό ραντεβού μας για την επόμενη Πέμπτη 06-06-2013 στις 23:00 ακριβώς πάντα από το URL του ellinikosfm.com. Η επικοινωνία μας συνεχίζεται να γίνεται από το e-mail μας, experiencescollector@gmail.com. Δεν ξεχνάμε φυσικά να συλλέγουμε Εμπειρίες και κάπως έτσι να προχωράμε στην καθημερινότητά μας, χρησιμοποιώντας όλες αυτές.

Καλή Σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Online Infringement Checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.