Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

MEGA..."ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ"

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας και σήμερα, εδώ από το blog μας. Έχοντας ανοίξει το θέμα των σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και επειδή σας έχω υποσχεθεί πως για πολλούς και διάφορους λόγους το θέμα αυτό δεν θα το αφήσουμε τόσο απλά, σήμερα θα ασχοληθούμε με άλλη μια ελληνική σειρά, το «Κλινική Περίπτωση» του Mega Channel.

Το μόνο βέβαιο είναι πως όταν μιλάμε για σειρά που πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Γιάννης Μπέζος δεν μπορεί παρά να είναι άκρως επιτυχημένη σε τηλεθέαση αλλά και τηλεοπτική ποιότητα. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει σειρές όπως «Της Ελλάδος τα Παιδιά», «Εκείνες & Εγώ», «Ευτυχισμένοι Μαζί», τόσες και τόσες σειρές η μια καλύτερη από την άλλη. Κατά αυτόν τον τρόπο λοιπόν και φέτος η σειρά «Κλινική περίπτωση» που προβάλλεται από το Mega Channel κάθε Παρασκευή στις 22:00, έχει πολύ μεγάλη επιτυχία αλλά είναι αντικειμενικά και πάρα πολύ διασκεδαστική, ώστε να γεμίσει κανείς 45 σχεδόν λεπτά από την ημέρα του.

Σε αυτό το πλαίσιο να πούμε πως μεγάλο ρόλο παίζουν και όλοι οι άλλοι ηθοποιοί που πραγματικά είναι ένας και ένας αλλά κυρίως ο σκηνοθέτης της σειράς που για άλλη μια φορά είναι ο Ανδρέας Μορφονιός. Η σειρά και αυτή πολύ γρήγορη στην πλοκή της για έργο που προβάλλεται μια φορά μόνο την εβδομάδα και χρειάζεται να παραχθούν πάρα πάνω επεισόδια και να πάει όσο πιο πίσω γίνεται χρονικά το τέλος της.

Να πω κάπου εδώ πως τα σχόλια από διάφορα sites αλλά και blogs, πως η σειρά αυτή είναι μια αντιγραφή του παλιού «Καφέ της Χαράς», απλά να τονίσω πως αυτό δεν συμβαίνει σε καμία περίπτωση. Πώς είναι δυνατόν να μπει κάποιος στην διαδικασία να συγκρίνει τον πολύ Γιάννη Μπέζο αλήθεια με τον Χάρη Ρώμα. Όπως επίσης δεν είναι δυνατόν να μπει σε σύγκριση το μέρος που γυρίζεται το «Κλινική Περίπτωση», Λυδία Μεσσηνίας, με το κακοτράχαλο χωριό του «Καφέ της Χαράς». Ακόμα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το συγκεκριμένο cast ηθοποιών με αυτό που υπήρχε τότε αλλά φυσικά ούτε την σκηνοθεσία που στο «Κλινική Περίπτωση» είναι τόσο ανώτερη. Καταλήγουμε λοιπόν πως όλα αυτά τα σχόλια είναι απλά εμπαθή που στόχο έχουν μόνο να βλάψουν τα ελληνικά σίριαλ και ίσως και το πρόσωπο του Γιάννη Μπέζου.

Τέλος να αναφέρω πως η «Κλινική Περίπτωση» για όποιον ή όποια το χάσει την Παρασκευή στις 22:00 ή ακόμα πιο πολύ για όποιον δεν έχει δει την σειρά από την αρχή, δεν έχει παρά να μπει στο site του mega, http://www.megatv.com/webtv/default.asp , και να δει όποια από τα επεισόδια έχουν παιχτεί μέχρι τώρα και δεν τα έχει δει.

Καταλήγοντας να πω πως νιώθω δικαιωμένος για ένα άρθρο μου στην αρχή ακόμα του blog, για την ελληνική τηλεόραση, «Πρόγραμμά τηλεόρασης το Καλοκαίρι», (http://experiencescollector.blogspot.com/2011/06/blog-post.html), που είχα αναφερθεί σε κάποιες καθημερινές εκπομπές. Μέσα σε αυτές ήταν και το «Μένουμε Ελλάδα», που πριν από λίγες μέρες ξαναπήρε την έγκριση από την κρατική τηλεόραση και είναι μαζί μας ξανά καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή στις 13:00.

Οπότε φίλοι μου και φίλες μου, αφού σας υποσχεθώ ότι θα επανέλθουμε σε αυτό το θέμα με νέες προτάσεις μας, παραμένουμε όλοι πιστοί στην ελληνική ποιοτική καθημερινή τηλεόραση και όχι σε ξενόφερτη υποκουλτούρα που είναι και πολύ της μόδας.

Protected by Copyscape Web Plagiarism Detector

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.