Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ANT-1..."Η Οικογένεια της Συμφοράς"

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Άλλη μια μέρα είμαστε μαζί εδώ από το blog, experiences collector, για άλλη μια μέρα που ελπίζω και εύχομαι να είστε όλοι και όλες καλά σε όλα τα επίπεδα της καθημερινής σας ζωής και όσο φυσικά αυτό γίνεται.

Σήμερα θα μιλήσουμε, εδώ από το blog μας, για άλλη μια τηλεοπτική σειρά ή ακόμα καλύτερα για ένα νέο τηλεοπτικό παιχνίδι. «Η Οικογένεια της Συμφοράς» κάθε Δευτέρα στο κανάλι του ΑΝΤ-1 στις 21:00 και κάτι, δίνει σε όλους και όλες μας πολύ και άφθονο γέλιο.

Το σενάριο πολύ εύκολο και σίγουρα επιτυχημένο, το ένα πρόσωπο, ο συνεργός της φάρσας, είναι το ένα μέλος από ένα καθημερινό ζευγάρι. Το άλλο πρόσωπο, το θύμα της φάρσας, το άλλο πρόσωπο της φάρσας. Το παζλ συμπληρώνουν τυχαίοι και άγνωστοι ηθοποιοί που παίζουν διάφορους ρόλους γύρω από το θύμα.

Και όταν λέω διάφορους ρόλους να πω πως έχουμε ένα συγκεκριμένο θέμα κάθε φορά. Ο συνεργός πάει το θύμα να το γνωρίσει για πρώτη φορά στους γονείς του. Το σπίτι που το πάει είναι όλο παγιδευμένο με κάμερες που καταγράφουν την οποιαδήποτε κίνηση του θύματος. Οι ηθοποιοί έχουν ένα ακουστικό κρυφό στο αυτί τους όπου παίρνουν οδηγίες από το control room για τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν, ώστε η φάρσα, γιατί περί μιας καλοστημένης φάρσας πρόκειται, να είναι όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένη. Αν καταφέρει λοιπόν το θύμα να παραμείνει στο «Σπίτι της Συμφοράς» για 4 ώρες κερδίζει ένα χρηματικό ποσό αλλά και ένα μαγευτικό ταξίδι σε εξωτικό μέρος.

Φυσικά όσο εύκολο ακούγεται το όλο project, τόσο δύσκολο είναι. Και το λέω αυτό γιατί σε όλους αλλά και όλες θα μας έχει τύχει να πάμε για πρώτη φορά στο σπίτι με τους γονείς του συντρόφου μας, τα πράγματα πάντα είναι πολύ περίεργα αλλά και δύσκολα. Φανταστείτε λοιπόν σε όλο αυτό το σκηνικό οι διάφοροι ηθοποιοί που υποδύονται τους ρόλους αυτούς να γνωρίζουν κιόλας τα ευαίσθητα σημεία σου και να σε χτυπάνε σε αυτά.

Η όλη φάρσα προσφέρει άφθονο γέλιο αλλά και καταστάσεις πολύ μα πολύ περίεργες για εμάς που παρακολουθούμε το πρόγραμμα αλλά και για το θύμα που άθελά του μας διασκεδάζει. Να σημειώσω εδώ πως στο ρόλο του παρουσιαστή είναι ο Σάββας Πούμπουρας. Όπως επίσης να σας πω πως το συγκεκριμένο πρόγραμμά ναι μεν είναι λίγο κατώτερο σε γέλιο από την προηγούμενη τηλεοπτική φάρσα του Σάββα, «Πλάκα Κάνεις», αλλά πραγματικά είναι ό,τι καλύτερο για να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις την πρώτη κιόλας μέρα της εβδομάδας. Σας το συστήνω πραγματικά ανεπιφύλακτα και να σας θυμίσω κάπου εδώ πως όποιος ή όποια έχει χάσει τα πρώτα επεισόδια δεν έχει παρά να μπει στο web site του ΑΝΤ-1 (http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=_l_q_lsh6_k_j_j_s_m%3d) και να τα παρακολουθήσει όλα.

Καταλήγοντας να σας αναφέρω, πως από αυτό το blog, όσο βλέπουμε να ξεπετιούνται φτηνές ξενόφερτες (τούρκικες) σειρές, τόσο θα επιμένουμε στο ελληνικό προϊόν από όποιο κανάλι και αν προέρχεται οποιαδήποτε ώρα και αν παίζεται αυτό.

Να σας γνωστοποιήσω πως αυτόν τον καιρό ετοιμάζονται καινούριες τούρκικες σειρές από το κανάλι του Alpha. Απλά όλοι και όλες μας πρέπει να τις σαμποτάρουμε με τον καλύτερο τρόπο, απορρίπτοντας τις από την καθημερινότητα μας, από την τηλεόραση γενικότερα.

Protected by Copyscape Online Copyright Search

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.