Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

CaFe4aLL


Φίλες μου και φίλοι μου καλησπέρα σας. Είμαστε μαζί σας και απόψε για να σας αναρτήσουμε ένα άρθρο το οποίο θα το εντάξω στις «Εμπειρίες» μου και γιατί πράγματι ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση.

Μέσα στην 9η χρονιά της οικονομικής κρίσης που περνάμε, μέσα σε αυτόν τον οικονομικό πόλεμο τρεις άνθρωποι αποφασίσαμε να επενδύσουμε στην χώρα μας και ακόμα πιο συγκεκριμένα στην πόλη μας, τον Βύρωνα. Αντί να κρατήσουμε τις οικονομίες μας κάτω από τα «στρώματα» ή να τις βγάλουμε στο εξωτερικό, όπως κάνουν όλοι οι «Ελληνάρες» γύρω μας, εμείς αποφασίσαμε να επιχειρήσουμε στον δήμο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, να επιχειρήσουμε για την Ελλάδα μας.

Η απόφαση αυτή μας οδήγησε να δημιουργήσουμε το CaFe4aLL, στην καρδιά του Βύρωνα, Κολοκοτρώνη 1-3, με τηλέφωνο επικοινωνίας 210-7658909, ανοίξαμε εδώ και 4 ημέρες ένα στέκι που κύριο χαρακτηριστικό του θα είναι ο καλός – ποιοτικός καφές, η ευγένεια και όχι μόνο σε όλους που θα μας εμπιστευτούνε και ένας πρωτοποριακός χώρος για όσους θέλουν να έρθουν και να πιούν τον καφέ τους κοντά μας. 

Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχουν εγώ, η γυναίκα μου και ο αδερφός μου. Ο καθένας από διαφορετικούς χώρους και επιστήμες, άλλα όλοι μαζί ενωμένοι σαν γροθιά για το καλό του CaFe4aLL αλλά παράλληλα και για την δικιά σας καθημερινή εξυπηρέτηση. 

Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε να υλοποιείται εδώ και σχεδόν δύο μήνες και την Τρίτη 17/1/2017 ξεκινήσαμε και επίσημα το CaFe4aLL. 

Μέσα στο χώρο μας που σας περιμένουμε καθημερινά 06:00 με 20:00 και το Σάββατο από τις 07:00 μέχρι και τις 18:00, θα βρείτε εκτός από τους καλύτερους καφέδες στην περιοχή, χειροποίητες σφολιάτες, απλές σφολιάτες, τοστ, όλα τα σάντουιτς της αρέσκεια σας, club σάντουιτς, hot-dog, burger όπως και σαλάτες. 

Σε αυτή την προσπάθεια, χαρακτηριστικό του CaFe4aLL, θα είναι ο τίτλος του, που με τον αριθμό 4 συνδέονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και τα τρία ιδρυτικά του μέλη, αλλά παράλληλα και ότι ο καφές πρέπει να είναι για όλους και για αυτό το λόγο σε μια εποχή που όλοι ανεβάζουν τις τιμές του εμείς μένουμε σταθεροί σε πολύ χαμηλές τιμές παρά τις αυξήσεις που επιβάλλει η κυβέρνηση από 1/1/2017 με 3 ευρώ στο κιλό του καφέ.

Κάπου εδώ θα πρέπει να πούμε και τα πολλά ευχαριστώ σε πραγματικούς φίλους αλλά και γονείς που ήρθαν και μας βοήθησαν στο στήσιμο, αλλά και γενικότερα στην ολοκληρωτική αλλαγή του μαγαζιού οικειοθελώς και χωρίς να ζητήσουν από εμάς κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα. Ένα μαγαζί που αλλάχτηκε ολοσχερώς και σε χώρους αλλά και σε διοίκηση. 

Με την συγκεκριμένη προσπάθεια θα μπορούμε και να επικοινωνούμε από την σελίδα μας στο Facebook (@CaFe4aLL.Byron), από το email μας info@cafe4all.gr αλλά παράλληλα και από το site μας www.cafe4all.gr (που θα είναι μαζί σας προσεχώς). 

Το CaFe4aLL άνοιξε, και σας περιμένουμε να δοκιμάσετε τα ολοκαίνουργια χαρμάνια του καφέ μας (από την Πεσκάρα της Ιταλίας) στην περιοχή μας αλλά παράλληλα και τις χειροποίητες σφολιάτες μας, με συνταγή από την «μητέρα της ζύμης», την Ιταλία. 


Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους από την στιγμή που θα μας επισκεφτείτε… σκοπός μας να γίνει το στέκι σας από αύριο και για πολλά… πολλά χρόνια. 


Protected by Copyscape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.