Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ 13/06/2013, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας αλλά και καλημέρα σας αναλόγως από το γεωγραφικό ημισφαίριο στο οποίο βρίσκεστε και διαβάζετε ετούτες εδώ τις γραμμές. Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά και αυτήν την Παρασκευή τα ξημερώματα που είμαστε μαζί σας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής μας «Εμπειριών Συλλέκτης», με τον Dj ALeJaNDRo Και την GeoRGiNa. Μια εκπομπή που προβάλλεται αποκλειστικά και μόνο από το URL του ellinikosfm.com Κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 01:00.

Με μια παύση μιας εβδομάδας, λόγω τεχνικών μας προβλημάτων ολοκληρώσαμε και την σημερινή μας εκπομπή με την μουσική θεματική ενότητα Deep House & Deep Progressive Music, με απόλυτη επιτυχία. Μετά λοιπόν από 15 ημερολογιακές ημέρες ήμασταν πάλι μαζί και δημιουργήσαμε μια πολύ όμορφη, αμφίδρομη επικοινωνία.

Φυσικά υπάρχει και το blog που στηρίζει την εκπομπή μας, και μέσα από αυτό το βήμα, θέλει να σας ευχαριστήσει για την αναγνωσιμότητά του. Που αν και λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν ανεβαίνουν τελευταία με μεγάλη συχνότητα άρθρα, εσείς συνεχίζετε να το διαβάζετε ξεπερνώντας πια τις 21.000 αναγνώσεις. Σήμερα σαν προτεινόμενο άρθρο σας έχουμε αθλητικό θέμα. Φυσικά τον Νίκο Γκάλη μπορείτε να τον εντάξετε και στα κοινωνικά θέματα. Κατά αυτόν τον τρόπο το άρθρο που σας προτείνουμε τιτλοφορείται «Αυτή ήταν η μεγαλύτερη στιγμή, δεν υπάρχει επόμενη» και βρίσκεται στο παρακάτω URL


Η σημερινή εκπομπή θα προβληθεί και ηχογραφημένη και το Σάββατο 15/06/2013 στις 02:00 με 04:00 για όσους ή όσες δεν μπόρεσαν να την ακούσουν. Βέβαια από το παρακάτω URL μπορείτε όλοι και όλες να ακούσετε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» της 13/06/2013  όποια στιγμή εσείς επιθυμείτε. Ποια είναι γνωστό πως με το παρακάτω URL μπορείτε και να ακούσετε την εκπομπή χτυπώντας πάνω του και μετά το κουμπί Play αλλά και να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3 με το κουμπί Download.


Από εμάς σας ευχόμαστε να συνεχίζετε να συλλέγετε τις Εμπειρίες σας και κάθε Πέμπτη βράδυ θα της μοιραζόμαστε εδώ από την εκπομπή μας, όπως θα κάνουμε και την επόμενη Πέμπτη 20/06/2013. Φυσικά να μην ξεχάσουμε να σας αναφέρουμε και το e-mail επικοινωνίας μας, για ότι θέλετε να μας αναφέρετε, που δεν είναι άλλο από το experiencescollector@gmail.com.

Καλή Σας Ακρόαση…Και…

Εις Το Επανιδείν… 

Protected by Copyscape Duplicate Content Finder

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.