Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΕΚΠΟΜΠΗ 20/03/2014, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Παρασκευή πια αλλά είμαστε μαζί σας, εδώ από το blog που μας στηρίζει, για να σας αναρτήσουμε το URL της εκπομπής «Εμπειριών Συλλέκτης» της Πέμπτης 20-03-2014. Το γνωστό σε όλους και όλες ραντεβού με τον DjALeJaNDRo κάθε Πέμπτη 23:00 με 00:00 το βράδυ ζωντανά στο URL του ellinikosfm.com πραγματοποιήθηκε και αυτήν την Πέμπτη με απόλυτη επιτυχία.

Η συγκεκριμένη εκπομπή προβάλλεται και ηχογραφημένη κάθε Πέμπτη αμέσως μετά την ζωντανή μας εκπομπή δηλαδή  για την Ελλάδα, 00:00 με 01:00. Φυσικά όλοι και όλες εσείς γνωρίζετε πώς μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης»  με τον DjALeJaNDRo όποια στιγμή επιθυμείτε από το παρακάτω URL πατώντας μόνο το κουμπί Play που εμφανίζεται, αφού επιλέξετε το συγκεκριμένο link. Βέβαια οι φανατικοί πατώντας το κουμπί Download μπορούν να κατεβάσουν ολόκληρη την εκπομπή στον υπολογιστή τους σε μορφή αρχείου MP3.

http://www32.zippyshare.com/v/3350142/file.html

Το blog που μας στηρίζει,www.experiencescollector.com, για άλλη μια Πέμπτη ήταν μαζί μας, οπότε εμείς δεν έχουμε πάρα να σας προτείνουμε να αναγνώσετε το τελευταίο άρθρο που έχει αναρτηθεί και πραγματικά έχει κάνει ρεκόρ αναγνωσιμότητας. Είναι ένα άρθρο από τον Experiences Collector μετά από μεγάλη μελέτη και μας δίνει περίτρανα να καταλάβουμε «Πόσο θα βοηθήσουν “ Οι γερμανικές αποζημιώσεις” την Ελλάδα μας», όπως τιτλοφορείται και το συγκεκριμένο άρθρο που βρίσκετε στο παρακάτω URL


Όλοι και όλες μαζί επικοινωνούμε από το experiencescollector@gmail.com, και μετά από όλα αυτά ετοιμαζόμαστε για το Σαβ/κο που θα μας οδηγήσει στην εορτή της 25ης Μαρτίου. Εμείς θα είμαστε πάλι μαζί ζωντανά στις 23:00 ακριβώς την επόμενη Πέμπτη, 27-03-2014, από το URL του ellinikosfm.com. Έως τότε να είστε όλοι και όλες πάρα πολύ καλά συλλέγοντας πολλές - πολλές εμπειρίες, θετικές ή αρνητικές.

Καλή Σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Plagiarism Detection

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.