Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ 26/09/2013, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι και φίλες μου καλησπέρα ή καλημέρα σας ανάλογα σε πιο ημισφαίριο της γης διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές. Μετά από 2 σχεδόν μήνες είμαστε μαζί σας ξανά με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» και τον Dj ALeJaNDRo φυσικά αποκλειστικά και μόνο από το URL του ellinikosfm.com.

Μετά από ένα καλοκαίρι με πολλές προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις είμαστε μαζί σας με κάποιες αλλαγές, τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβριο, στο πρόγραμμά μας αλλά και στην επικοινωνία μας μέσα από την ωριαία πια εκπομπή μας. Κάθε Πέμπτη λοιπόν θα είμαστε μαζί από τις 23:00 φυσικά αλλά μέχρι της 00:00 πια. Αυτή θα είναι η ζωντανή εκπομπή μας για κάθε εβδομάδα. Ωστόσο μετά θα ακολουθεί ηχογραφημένη η προηγούμενη εκπομπή μας αντί για Σάββατο που προβαλόταν μέχρι τώρα.

Δηλαδή για να γίνω πιο κατανοητός, η πρώτη ώρα θα είναι η ζωντανή εκπομπή, ενώ η δεύτερη θα είναι η εκπομπή της προηγούμενης Πέμπτης ηχογραφημένη. Θέλοντας έτσι να σας δώσουμε την δίωρη διασκέδαση συνεχόμενη και όχι σε κάποια άλλη μέρα για όποιον ή όποια έχασε την προηγούμενη εκπομπή.

Φυσικά όλο αυτόν τον καιρό που λείπαμε από τα μικρόφωνα του ellinikosFM, είχαμε αρκετά και ενδιαφέροντα άρθρα που ανέβηκαν στο www.experiencescollector.com, στο blog που και φέτος θα είναι μαζί μας και θα μας στηρίζει θεματικά αλλά και ψυχολογικά. Μια επίσκεψη στον παραπάνω ιστότοπο θα σας πείσει και θα σας κάνει οπαδούς του συγκεκριμένου blog.

Εδώ είναι το σημείο που θα σας δώσουμε το URL που θα βρείτε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo της Πέμπτης 26/09/2013 και με ένα απλό κλικ πάνω του, πατώντας το Play, μπορείτε να ακούσετε, όποτε επιθυμείτε την συγκεκριμένη εκπομπή. Από εκεί και πέρα οι φανατικοί, πριν το Play, πατώντας Download μπορούν να την έχουν στον υπολογιστή τους σε μορφή MP3.  


Τέλος να σας αναφέρω και φέτος μαζί μας θα είναι η φίλη της εκπομπής GeoRGiNa κατά κύριο λόγο και από εκεί και πέρα αναμένουμε τις αιφνίδιες επισκέψεις, στην εκπομπή μας, του φίλου Μάρκου.

Να είστε όλοι και όλες πολύ καλά…

Εμείς επικοινωνούμε από το experiencescollector@gmail.com, και ζωντανά την επόμενη Πέμπτη 03/10/2013…

Και φυσικά…

Εις Το Επανιδείν… 

Protected by Copyscape Duplicate Content Detection Tool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.