Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ 03/10/2013, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Πρωί Παρασκευής, 04/10/2013, και είναι ώρα να σας αναρτήσουμε την δεύτερη κατά σειρά εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» για την νέα σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε και προβάλλεται κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 00:00 ώρα Ελλάδος αποκλειστικά και μόνο από το URL του ellinikosfm.com

Αφού σας καλωσορίσουμε και από εδώ, από το blog που μας φιλοξενεί και μας στηρίζει και την καινούρια σεζόν, www.experiencescollector.com, να σας θυμίσουμε το e-mail της εκπομπής μας, experiencescollector@gmail.com και τέλος να σας πούμε ότι μετά το τέλος της εκπομπής μας κάθε Πέμπτη, ξημερώματα Παρασκευής πια 00:00 – 01:00 ώρα Ελλάδος θα προβάλλεται ηχογραφημένη η εκπομπή της προηγούμενης Πέμπτης για όποιον δεν κατάφερε να την ακούσει, αλλά και για όποιον επιθυμεί να την ακούσει ξανά. 

Επίσης στο email της εκπομπής, μπορείτε να μας στέλνετε τα σχόλιά σας, θετικά ή αρνητικά και εμείς σας απαντάμε το συντομότερο δυνατόν.

Η ακρόαση της εκπομπής μας μπορεί να γίνει και με το παρακάτω URL που σας δίνουμε με ένα απλό κλικ πάνω του και μετά στο κουμπί Play. Βέβαια μέσα από αυτήν την επιλογή σας δίνουμε την δυνατότητα να έχετε την εκπομπή που μόλις ολοκληρώθηκε και σε μορφή MP3, στον υπολογιστή σας με ένα επίσης απλό κλικ στο κουμπί Download.

http://www22.zippyshare.com/v/34132780/file.html

Από τον Dj ALeJaNDRo και την GeoRGiNa, σας ευχόμαστε καλή δύναμη σωματική αλλά κυρίως πνευματική και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Πέμπτη 10/10/2013, στην Τρίτη κατά σειρά εκπομπή για την φετινή σεζόν στις 23:00 ώρα Ελλάδος ακριβώς πάντα αποκλειστικά από το URL τουellinikosfm.com.

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…


Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Violation Search

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.