Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ 10/10/2013, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα ή καλημέρα σας αναλόγως από ποιο ημισφαίριο της γης διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές. Ξημερώματα Παρασκευής πια και είμαστε έτοιμοι να σας αναρτήσουμε παρακάτω την σημερινή μας εκπομπή αποκλειστικά και μόνο στο URL του www.ellinikosfm.com. Την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον DjALeJaNDRo που όλοι και όλες αγαπάτε και αγκαλιάζετε όλο και πιο πολύ μετά από το νέο ξεκίνημα μας και αυτόν τον χρόνο.

Κατά αυτόν τον τρόπο και αυτήν την Πέμπτη 10-10-2013, στο γνωστό μας ραντεβού στις 23:00 ακριβώς, η εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» σημείωσε πολύ μεγάλες ακροαματικότητες και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό.

Παρακάτω και με τον γνωστό πια σε όλους και όλες τρόπο με ένα απλό κλικ στο link και μετά πατώντας το Play θα ακούσετε την συγκεκριμένη εκπομπή. Ωστόσο για τους φανατικούς, με ένα απλό κλικ στο κουμπί Download την έχετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.


Καταλήγοντας το άρθρο αυτό να ευχαριστήσω το blog μας, www.experiencescollector.com, όπου και είναι πάνω από αυτό όλη αυτή η παραγωγή της εκπομπής μας, «Εμπειριών Συλλέκτης» στον ellinikos fm.

Φυσικά όλοι και όλες, δεν ξεχνάμε να επικοινωνούμε για απορίες ή παρατηρήσεις από το e-mail μας, experiencescollector@gmail.com.

Να είστε όλοι και όλες πολύ καλά μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε, την Πέμπτη 17-10-2013, και από εμάς…

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.