Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ 14/11/2013, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μας και φίλες μας καλημέρα ή καλησπέρα σας. Είμαστε μαζί, μετά από αρκετό καιρό, πάνε 3 εβδομάδες που τα είπαμε τελευταία φορά ζωντανά από αυτά εδώ τα μικρόφωνα, και σήμερα 14/11/2013, αμέσως μετά το πέρας την εκπομπής «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo. Μιας ραδιοφωνικής εκπομπής που σας κάνει παρέα κάθε Πέμπτη 23:00 με 00:00 αποκλειστικά και μόνο στο URL του ellinikosfm.com. Ο σκοπός του άρθρου μας φυσικά γνωστός και δεν είναι άλλος, από το να σας δώσουμε αυτήν την εκπομπή που μόλις ολοκληρώθηκε σε ψηφιακή μορφή.

Κατά αυτόν τον τρόπο παρακάτω θα βρείτε το URL  που θα σας οδηγήσει στο να ακούσετε με ένα απλό πάτημα στο κουμπί Play την εκπομπή, αλλά συνάμα για τους φανατικούς, που την θέλουν στο αρχείο τους, πατώντας στο κουμπί Download μπορούν να την έχουν στον υπολογιστή τους σε μορφή MP3.


Το άρθρο που θα σας προτείνουμε σήμερα να αναγνώσετε από το www.experiencescollector.com, είναι αυτό που ανέβηκε αυτήν την εβδομάδα και προκάλεσε, για άλλη μια φορά, πληθώρα αναγνώσεων. Αυτήν την εβδομάδα το άρθρο βασίζεται πάνω σε ένα θέμα υγείας  και αναφέρεται στην ανάλυση και αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων στην μέση. Αναγνώστηκε πάρα πολύ, από όλους και όλες εσάς, και είναι πράγματι μια καλή ανάλυση για το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας, φυσικά κάτω από το βλέμμα ενός παθόντα. Το συγκεκριμένο άρθρο θα το βρείτε στο παρακάτω URL.


Να μην ξεχάσω να σας θυμίσω για άλλη μια φορά, πως η εκπομπή μας, «Εμπειριών Συλλέκτης», προβάλλεται ηχογραφημένη αμέσως μετά την λήξη της ζωντανής μας εκπομπής κάθε Πέμπτη. Η ηχογραφημένη εκπομπή, όπως έχω ξανά αναφέρει, είναι η εκπομπή της προηγούμενης Πέμπτης από αυτήν που κάναμε ζωντανά.

Από εκεί και πέρα το δικό μας επόμενο ζωντανό ραντεβού είναι την επόμενη Πέμπτη 21/11/2013 στις 23:00 ακριβώς πάντα από το URL του ellinikosfm.com. Ωστόσο όλοι εμείς επικοινωνούμε καθημερινά από το e-mail μας experiencescollector@gmail.com.

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Plagiarism Software

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.