Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

«Ρητά & Γνωμικά (Μέρος 11ο)!!»

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας και για σήμερα. Πάντα από το βήμα αυτό, το blog Experiences Collector, είμαστε και σήμερα μαζί σας για να σας αναρτήσουμε ένα άρθρο από την αγαπημένη σας θεματική ενότητα «Ρητά & Γνωμικά (Μέρος 11ο)!!». Η αγαπημένη θεματική ενότητα που έφτασε κιόλας στο 11ο μέρος της. Όλα τα Ρητά και Γνωμικά που έχουν ανέβει σε αυτό εδώ το blog, είναι τεράστιες Εμπειρίες που έχουν ζήσει καθημερινοί άνθρωποι γύρω μας. Είναι πιο ειδικά οι Εμπειρίες μας αυτές που μας οδηγούν να αποτυπώνουμε σε ένα χαρτί ένα Ρητό ή ένα Γνωμικό.

Σας αφήνω να απολαύσετε παρακάτω και αυτήν την 11η ενότητα… (Να μην ξεχάσω να αναφέρω πως όλα τα παρακάτω, όπως και όλα που έχουμε δημοσιεύσει, είναι Ρητά που έχουν εκφωνηθεί και από την εκπομπή Εμπειριών Συλλέκτης και τον Dj ALeJaNDRo)

"To να είσαι ανεπηρέαστος από την κοινή γνώμη είναι η πρώτη και βασική προϋπόθεση για να πετύχεις οτιδήποτε μεγάλο!!"

"Οι αυθεντικές Τραγωδίες στην ζωή δεν είναι οι συγκρούσεις μεταξύ σωστού και λάθους, είναι οι συγκρούσεις μεταξύ δύο Σωστών."

"Καλύτερα να κρατάς το στόμα σου κλειστό και να σε περνούν για ηλίθιο, παρά να το ανοίξεις και να τους διαλύσεις κάθε τους αμφιβολία."

"Πάντα πρέπει να έχεις παλαιές Αναμνήσεις... Και νέες Ελπίδες...!!"

"Γοητεία είναι ένας τρόπος να παίρνεις την απάντηση "ΝΑΙ", χωρίς να έχεις κάνει κάποια ξεκάθαρη ερώτηση."

"Ποτέ δεν ξέρεις πόσο Δυνατός είσαι, μέχρι την στιγμή που το να είσαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή."

"Πρόσεχε τις σκέψεις σου: Γίνονται λέξεις. Πρόσεχε τις λέξεις σου: Γίνονται έργα. Πρόσεχε τα έργα σου: Γίνονται συνήθειες. Πρόσεχε τις συνήθειές σου: Γίνονται χαρακτήρας. Πρόσεχε τον χαρακτήρα σου: Γίνεται πεπρωμένο…!!"

Protected by Copyscape Online Infringement Detector

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.