Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΕΚΠΟΜΠΗ 15/05/2014, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας αλλά και καλημέρα σας αναλόγως από το γεωγραφικό ημισφαίριο στο οποίο βρίσκεστε και διαβάζετε ετούτες εδώ τις γραμμές. Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά και αυτή την Κυριακή  που είμαστε μαζί σας για να σας αναρτήσουμε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης», με τον DjALeJaNDRo & την GeoRGiNa, της Πέμπτης 15/05/2014. Μια εκπομπή που προβάλλεται αποκλειστικά και μόνο από το URL του ellinikosfm.com Κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 00:00.

Στην τελευταία εκπομπή πριν την διακοπή μας η μουσική είχε τον πρώτο λόγο, όπως κάναμε και σε όλες τις εκπομπές μας του τελευταίου μήνα. Φυσικά την προηγούμενη Πέμπτη 08/05/2014, λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν τα είπαμε ζωντανά, αν και ήμασταν έτοιμοι να βγούμε ζωντανά στον αέρα και να σας κάνουμε παρέα. Η διακοπή μας θα είναι περίπου ένα μήνα και θα ξαναείμαστε μαζί σας εκεί στα μέσα του Ιούνη για να ξεκινήσουμε πάλι στο γνωστό μας ραντεβού εκπομπές, κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 00:00. Φυσικά μέχρι να διακόψουμε τελικά και για το καλοκαίρι μας.

Βέβαια υπάρχει και το blog που στηρίζει την εκπομπή μας, και μέσα από αυτό το βήμα, θέλει να σας ευχαριστήσει για την αναγνωσιμότητά του που έφτασε πάνω από 28.000 αναγνώσεις από όλους και όλες εσάς. Σήμερα σαν προτεινόμενο άρθρο σας έχουμε την αγαπημένη σας θεματική ενότητα «Ρητά & Γνωμικά (Μέρος 11ο)!!», και βρίσκεται στο παρακάτω URL


Η σημερινή εκπομπή θα προβληθεί και ηχογραφημένη την Πέμπτη που θα ξαναξεκινήσουμε τις ζωντανές εκπομπές μας  στις 00:00 με 01:00 για όσους ή όσες δεν μπόρεσαν να την ακούσουν. Βέβαια από το παρακάτω URL μπορείτε όλοι και όλες να ακούσετε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» της 15/05/2014  όποια στιγμή εσείς επιθυμείτε. Πια είναι γνωστό πως με το παρακάτω URL μπορείτε και να ακούσετε την εκπομπή χτυπώντας πάνω του και μετά το κουμπί Play αλλά και να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3 με το κουμπί Download.

http://www27.zippyshare.com/v/74657786/file.html

Επίσης θέλω να σας τονίσω πως το blog που μας συντροφεύει,  www.experiencescollector.com, έχει βάλει στην σελίδα του ειδικό player που από εκεί μπορείτε να ακούσετε ζωντανά το πρόγραμμα του ellinikosfm, όποτε εσείς επιθυμείτε. Ωστόσο, όταν είναι ζωντανή η εκπομπή μας, κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 00:00, ο player αυτός είναι ανοιχτός και μόλις μπαίνετε μέσα στην παραπάνω διεύθυνση ακούτε ζωντανά την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης».

Τέλος άλλος ένα χορηγός, για το δεύτερο μισό της ώρας μας είναι και η εταιρία Safe Mode PC, που εδρεύει στην Κόρινθο και δίνει λύσεις σε οτιδήποτε χρειαστείτε πάνω σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Το site που μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την εταιρία αυτή είναι το http://www.safemodepc.gr/.

Από εμάς σας ευχόμαστε να συνεχίζετε να συλλέγετε τις Εμπειρίες σας όλο αυτόν τον καιρό που θα λείπουμε, γιατί πολύ απλά μόνο έτσι προχωράμε με πιο ασφάλεια την ζωή μας. Φυσικά να μην ξεχάσουμε να σας αναφέρουμε και το e-mail επικοινωνίας μας, για ότι θέλετε να μας αναφέρετε, που δεν είναι άλλο από το experiencescollector@gmail.com.

Καλή Σας Ακρόαση…Και…

Εις Το Επανιδείν… 



Και μην ξεχάσετε ούτε λεπτό όλο αυτόν τον καιρό της απουσίας μας πως… «Η Εμπειρία Περπατιέται…!!!» 

Protected by Copyscape Website Copyright Protection

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.