Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΕΚΠΟΜΠΗ 03/07/2014, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μας και φίλες μας καλησπέρα σας και καλημέρα σας. Ελπίζουμε να σας βρίσκουμε στην επάνοδό μας με πολλή υγεία σωματική και ψυχική. Είμαστε και σήμερα μαζί σας αμέσως μετά την καθιερωμένη εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 00:00 ζωντανά από το URLτου ellinikosfm.com.

Μετά λοιπόν από ένα μήνα, και κάτι, ξεκούρασης, είμαστε μαζί με την ωριαία εκπομπή μας, σήμερα 03/07/2014, με τον Dj ALeJaNDRo & τηνGeoRGiNa. Οι εκπομπές που θα ακολουθήσουν μέχρι το οριστικό μας κλείσιμο και για αυτό το καλοκαίρι είναι μια, αφού μετά τα μέσα Ιουλίου όλοι και όλες κοιτάμε περισσότερο τα μπάνια μας παρά τις υποχρεώσεις μας. Όπως κάθε χρόνο λοιπόν στα μέσα Ιουλίου θα πούμε το δικό μας καλό καλοκαίρι.

Ελπίζουμε η απουσία μας να ήταν αισθητή και στο κενό που είχε ο σταθμός αλλά κύριως να έγινε αισθητή σε όλους και όλες εσάς που είστε πιστοί ακροατές της εκπομπής «Εμπειριών Συλλέκτης».

Φυσικά για όσους ή όσες την έχασαν αυτήν την εκπομπή πολύ πιο εύκολα μπορούν να την ακούσουν χωρίς κάποιο πρόγραμμα από το παρακάτω URL. URL που άμα κάνετε ένα απλό κλικ πάνω του και μετά πατώντας το κουμπί Play ακούτε την συγκεκριμένη εκπομπή. Ενώ οι φανατικοί πατώντας το κουμπί Download έχουν την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» της 03/07/2014 στον υπολογιστή τους σε μορφή MP3.


Για άλλη μια φορά μαζί μας, ήταν το blogwww.experiencescollector.com, που μας στηρίζει σαν εκπομπή αλλά και που ανεβάζει και πολύ ενδιαφέροντα άρθρα για όλους και όλες εσάς. Ένα από αυτά είναι και το «Εκλογές 2014, Οι Κερδισμένοι & Οι Χαμένοι Της Εκλογικής Μάχης!!», άρθρο που τρέχει στο blogκαι βρίσκεται στο παρακάτω URL


Τέλος άλλος ένα χορηγός, για το δεύτερο μισό της ώρας μας είναι και η εταιρία Safe Mode PC, που εδρεύει στην Κόρινθο και δίνει λύσεις σε οτιδήποτε χρειαστείτε πάνω σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Το site που μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την εταιρία αυτή είναι το http://www.safemodepc.gr/.

Εμείς ανανεώνουμε το τελευταίο ζωντανό ραντεβού μας για την επόμενη Πέμπτη 10-07-2013 στις 23:00 ακριβώς πάντα από το URL του ellinikosfm.com στην τελευταία μας εκπομπή και για αυτή την σεζόν. Η επικοινωνία μας συνεχίζεται να γίνεται από το e-mail μας,experiencescollector@gmail.com. Δεν ξεχνάμε φυσικά να συλλέγουμε Εμπειρίες και κάπως έτσι να προχωράμε στην καθημερινότητά μας, χρησιμοποιώντας όλες αυτές.

Καλή Σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Plagiarism Check

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.