Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΕΚΠΟΜΠΗ 10/07/2014, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και Φίλες μου καλησπέρα σας ή καλημέρα σας αναλόγως από ποιο ημισφαίριο της γης διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές. Τις γραμμές που θα μας οδηγήσουν στην τελευταία ανάρτηση για αυτήν την σεζόν της εκπομπής που όλοι και όλες έχετε αγαπήσει, της εκπομπής που σας έκανε αδιάκοπα παρέα εδώ και 3 σχεδόν χρόνια με πολύ μικρά διαλείμματα.

Η εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης», έριξε αυλαία για αυτήν την σεζόν με την εκπομπή της Πέμπτης 10/07/2014 και σας δίνει εκ νέου ραντεβού εκεί κοντά στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σταματάμε αυτήν την περίοδο, γιατί όλοι και όλες, όπως έχω πει και άλλες φορές, κοιτάμε περισσότερο τα μπάνια – καλοπέρασή μας παρά την ενασχόλησή μας με οτιδήποτε άλλο. Χρόνος που χρειάζεται σίγουρα για τον καθένα να ηρεμήσει και να γεμίσει τις «μπαταρίες» του, χρόνος που είναι απαραίτητος για τον καθένα μας για να ανανεωθεί ψυχικά και σωματικά για έναν ακόμα πιο δύσκολο χειμώνα.

Από εκεί και πέρα, μέσα από αυτό το βήμα θέλω σε πρώτη φάση να ευχαριστήσω από καρδιάς την συντροφιά μου σε αυτό το εγχείρημα, σε αυτήν την τρέλα μου που δεν είναι άλλη από την GeoRGiNa, που και για αυτόν τον χρόνο είχε την στήλη της με σημαντικά – δυνατά κομμάτια που δημιούργησαν αίσθηση στην ξένη μουσική του σταθμού. Το επόμενο ευχαριστώ φυσικά στον Γιάννη τον ιδρυτή του ellinikosfm που μας έχει συμπεριλάβει μέσα στην μεγάλη οικογένεια του σταθμού αλλά ακόμα περισσότερο μας ανέχτηκε, αφού πολλές φορές τα σχόλια μας ήταν πολύ αιχμηρά. Ένα ακόμα ευχαριστώ στο blog που μας στήριξε όλο αυτόν τον καιρό, μας έδωσε θέματα αλλά και μας διαφήμιζε μέσα από το www.experiencescollector.com.

Φυσικά όμως το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει σε όλους και σε όλες εσάς που μας ανεχτήκατε, μας κάνατε παρέα αλλά και μας συντροφεύσατε τελικά σε όλη αυτήν την διαδρομή. Δεν έχει σημασία αν ακούσατε όλες τις εκπομπές μας, εξάλλου αυτές υπάρχουν στο αρχείο του blog, αλλά σας ευχαριστούμε όλους και όλες που ήσασταν πιστοί μέχρι και σε αυτούς που μας έκαναν κάποια στιγμή ολιγόλεπτη παρέα.

Κλείνοντας να μην ξεχάσω και το δεύτερο χορηγό μας, που μας έκανε παρέα από τα μέσα του χρόνου και μετά και πάντα για το δεύτερο μισό της ώρας μας που δεν είναι άλλο από την εταιρία Safe Mode PC, που εδρεύει στην Κόρινθο και δίνει λύσεις σε οτιδήποτε χρειαστείτε πάνω σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Το site που μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την εταιρία αυτή είναι το http://www.safemodepc.gr/.

Και μετά τα ευχαριστώ ώρα για δράση - διασκέδαση. Στο παρακάτω URL θα βρείτε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo και την GeoRGiNa της Πέμπτης 10/07/2014 στις 23:00 ακριβώς, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να σας κρατάει παρέα όλο το καλοκαίρι με μεγάλη ποικιλία τραγουδιών, και με μέρος του CD που δημιουργήσαμε εγώ και η GeoRGiNa, μόνο για φίλους, αλλά πολύ περισσότερο χωρίς σχόλια που θα σας γυρνάνε ημερολογιακά πίσω στο χρόνο. Τον τρόπο πια για να ακούσετε την εκπομπή αυτή απλός, ένα κλικ στο παρακάτω URL και μετά το κουμπί Play και ακούτε την εκπομπή. Ωστόσο οι φανατικοί θα πατήσουν μετά και το κουμπίDownload για να κατεβάσουν την εκπομπή σε μορφή MP3 στον υπολογιστή τους.


Όλο τον καιρό που θα λείπουμε είμαστε βέβαιοι πως θα ανεβαίνουν πολύ ενδιαφέροντα άρθρα στο www.experiencescollector.com, στο blog που έχει κλείσει ήδη 29000 αναγνώσεις – χτυπήματα μέσα σε 3 μόλις χρόνια ζωής. Το τελευταίο άρθρο που θα σας προτείνουμε για αυτήν την σεζόν είναι αθλητικού περιεχομένου και αφορά για άλλη μια φορά μια «σημαία που δεν βάλανε κάποιοι στον ιστό της», βρίσκεται στο παρακάτω URL και έχει τίτλο «Τις Σημαίες Τις Βάζουν Στον Ιστό Τους…»


Σας ευχόμαστε να ηρεμήσετε όλο αυτόν τον καιρό, να δυναμώσετε σωματικά και ψυχικά, να περάσετε πανέμορφα με αγαπημένα σας πρόσωπα, και όταν θα τα ξαναπούμε ζωντανά από το URL του ellinikosFM με την εκπομπή μας «Εμπειριών Συλλέκτης», να έχετε μαζέψει πάρα πολλές Εμπειρίες που θα σας βοηθούν να αντιδράσετε σε κάθε κατάσταση σε κάθε επόμενο σας βήμα.

Επίσης στο blog μας www.experiencescollector.com υπάρχει εδώ και καιρό ειδικός player που μπορείτε να ακούσετε ζωντανά το πρόγραμμα του ellinikos FM όποια ώρα επιθυμείτε παρέα με τα όμορφα – ενδιαφέροντα άρθρα του blog.

Η επικοινωνία μας όλο αυτόν τον καιρό που δεν θα έχουμε ζωντανές εκπομπές κάθε Πέμπτη βράδυ, θα συνεχίσει να γίνεται από το experiencescollector@gmail.com, e-mail που μόλις μας γράφετε σας απαντάμε αμέσως σε οτιδήποτε μας ρωτάτε – σχολιάζετε. Επίσης στοχευμένα ρητά και γνωμικά θα ανεβαίνουν στο profile του Dj ALeJaNDRo σε όλα τα μέσα δικτύωσης αλλά όχι με την συχνότητα που έμπαιναν κατά την διάρκεια των ζωντανών εκπομπών μας.

Θα κλείσω όπως και στο ζωντανό πρόγραμμα και θέλω να έχετε αυτήν την φράση παρέα σας, όπως και την παραπάνω εκπομπή μας, όλο το καλοκαίρι. Φράση που μας συντροφεύει πια σε κάθε κλείσιμο κάποιου κύκλου μας και δεν είναι άλλη από...

«Η Εμπειρία Περπατιέται…»

Να είστε όλοι και όλες πολύ – πολύ καλά Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Web Plagiarism Detection

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.