Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

2ος Κύκλος Ραδιοφωνικών εκπομπών -2016- Εμπειριών Συλλέκτης!!

Φίλοι και φίλες μας καλησπέρα σας. Είμαστε μαζί και σήμερα, Τετάρτη για να σας υπενθυμίσουμε την επανέναρξη των ραδιοφωνικών εκπομπών μας. Στην έναρξη αυτού του δεύτερου κύκλου εκπομπών για φέτος, αύριο βράδυ στις 23:00 ακριβώς, ελπίζουμε αλλά παράλληλα και ευχόμαστε να σας βρίσκουμε όλους και όλες πάρα πολύ καλά σωματικά και ψυχικά.

Φυσικά πέρα από τις συνηθισμένες ευχές για καλή μας χρονιά, θέτουμε φέτος σαν μέγιστη ευχή για όλους και όλες, να κυλήσει η χρονιά που διανύουμε πια, με πάρα πολλή ψυχική – ψυχολογική ηρεμία και υγεία.

Κατά αυτόν τον τρόπο, αύριο, 14-01-2016, όπως σας είχαμε προ – αναγγείλει ξεκινάμε ξανά τις εκπομπές μας στον μοναδικό και πρώτο ΕΛΛΗΝΙΚΟ σταθμό του κόσμου. Ο ellinikosFM και σε αυτόν τον δεύτερο κύκλο εκπομπών για το 2016, θα φιλοξενήσει αποκλειστικά την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo. Είναι γνωστό πως και σε αυτόν τον κύκλο θα διατηρήσουμε και τις δύο εκπομπές μας, την εκπομπή λόγου της Δευτέρας 21:00 με 22:00 αλλά και την μακροχρόνια ψυχαγωγική εκπομπή μας κάθε Πέμπτη 23:00 με 00:00.

Στην εκπομπή της Δευτέρας ο λόγος και το σχόλιο του Dj ALeJaNDRo θα είναι ολοένα και πιο αιχμηρός, αλλά παράλληλα και ουσιώδης. Σε όλο τον πρώτο κύκλο των συγκεκριμένων εκπομπών τα σχόλια που κάναμε από την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» και τον ellinikosFM, ήταν αυτά που συντρόφευαν όλη την υπόλοιπη εβδομάδα όλα τα μέσα μαζικού επηρεασμού. Φυσικά μέσα στα πολλά email επικοινωνίας σας, περίοπτη θέση είχαν και τα θετικά σχόλια σας για τις μουσικές επιλογές μας, σαν «χαλί» κάτω από τα σχόλια του Dj ALeJaNDRo. Να είστε βέβαιοι πως στον δεύτερο κύκλο αυτών των εκπομπών θα σας εντυπωσιάσουμε ακόμα πιο πολύ στο συγκεκριμένο επίπεδο.

Στην εκπομπή της Πέμπτης φυσικά και οι ευθύνες μας είναι ακόμα πιο μεγάλες, αφού η συγκεκριμένη εκπομπή με τον Dj ALeJaNDRo και τους φίλους του, είναι αυτή που μας καθιέρωσε τόσα χρόνια στο ραδιόφωνο και πιο συγκεκριμένα στον Πρώτο και μοναδικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ διαδικτυακό σταθμό. Ο Dj ALeJaNDRo με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» σαν πρωτοπόρος στο διαδικτυακό ραδιόφωνο θα συνεχίσει να σας διασκεδάζει κάθε Πέμπτη βράδυ με μοναδικές ελληνικές επιτυχίες, αποκλειστικότητες αλλά παράλληλα και σε αυτόν τον κύκλο θα είναι μαζί μας ο DjMaDMaX με το μοναδικό Dj SeT του, και η GeoRGiNa με διάσημους Έλληνες DJs.

Και σε αυτόν τον κύκλο μαζί μας οι χορηγοί μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Οι χορηγοί μας είναι πολύ σημαντικοί για κάθε εκπομπή αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το διαδικτυακό ραδιόφωνο που τώρα αναπτύσσεται στην Ελλάδα μας.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και σε αυτόν τον κύκλο εκπομπών τα σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε.

Άρα, αύριο, 14-01-2016 στις 23:00 από τον ellinikosFM.com το πρώτο ραντεβού μας για αυτήν την χρονιά και τον δεύτερο κύκλο εκπομπών μας…

Μην λείψει κανείς και καμία…

Και…

«Καλησπέρα και καλημέρα σε όλους και σε όλες…»


Protected by Copyscape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.