Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΠΟΜΠΕΣ 04-02-2016 & 08-02-2016 Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα ή καλημέρα σας, αναλόγως από ποιο ημισφαίριο της γης διαβάζετε αυτό εδώ το άρθρο. Και σήμερα, αμέσως μετά την εκπομπή λόγου της Δευτέρας, είμαστε μαζί, για να συγκεντρώσουμε τα δύο URL των δύο εκπομπών του «Εμπειριών Συλλέκτη», που κάνουμε στον μοναδικό «Ελληνικό» ραδιοφωνικό σταθμό, στον ellinikosFM κάθε Πέμπτη 23:00 με 00:00 και κάθε Δευτέρα βράδυ 21:00 με 22:00 και να σας τα παραθέσουμε σε ένα συγκεντρωτικό άρθρο. Οι δύο εκπομπές «Εμπειριών Συλλέκτης» ήταν της Πέμπτης 04-02-2016 και της Δευτέρας 08-02-2016.

Και αυτή την εβδομάδα και οι δύο εκπομπές μας γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, αφού όπως πάντα η εκπομπή της Δευτέρας, σας δίνει τροφή για σκέψη και αντικειμενικό σχολιασμό, και η εκπομπή της Πέμπτης που σας ψυχαγωγεί πάντα παρέα με την GeoRGiNa και τις επιλογές της από Έλληνες Djs, αλλά και του DjMaDMaX με το εβδομαδιαίο DjSet του.

Να σας υπενθυμίσω και από αυτό εδώ το βήμα, όπως έκανα και ζωντανά από τις εκπομπές μας, ότι η εκπομπή λόγου, της Δευτέρας θα συνεχιστεί μέχρι 29/02/2016, όπως είχαμε πει και από την αρχή της προβολής της, αφού οι ανειλημμένες υποχρεώσεις του Dj ALeJaNDRo δεν αφήνουν περιθώρια για δύο εκπομπές μέσα στην εβδομάδα.

Επίσης να σχολιάσω άλλη μια πρωτοπορία του Dj ALeJaNDRo, που δεν είναι άλλη από την προβολή της εκπομπής της Πέμπτης μέσα από «χαρούμενες εικόνες» φτιαγμένες ειδικά για την συγκεκριμένη περίσταση. Βλέπω με χαρά ότι ακολουθούν και άλλοι μουσικοί παραγωγοί και από τον σταθμό μας αλλά και γενικότερα. Κατανοείτε λοιπόν πόσο δίκιο είχε το διαφημιστικό σποτ που φτιάξαμε για φέτος που αναφέρει την πρωτοπορία του Dj ALeJaNDRo στο διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Ώρα λοιπόν για να σας ανεβάσουμε τα δύο URL της Πέμπτης 04-02-2016 και της Δευτέρας 08-02-2016. Στο παρακάτω πρώτο URL ακολουθεί η εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης» της Πέμπτης 04-02-2016, μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Και στα δύο URL που ακολουθούν μπορείτε εκτός από το να ακούσετε τις εκπομπές μας να τις κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

http://www16.zippyshare.com/v/jioPyLO7/file.html

Και στο δεύτερο URL η εκπομπή της Δευτέρας 08-02-2016, σε πρώτη προβολή.

http://www29.zippyshare.com/v/58mhD7Ek/file.html

Σήμερα έχουμε να σας προτείνουμε για να αναγνώσετε, για άλλη μια Δευτέρα, ένα άρθρο από την αγαπημένη σας θεματική ενότητα. «BodyBuilding & Υγεία (Μέρος 18ο)». Συμβαδίζοντας και με την στήλη της εκπομπής της Δευτέρας σας ξαναπαραθέτουμε το συγκεκριμένο άρθρο που βρίσκεται στο παρακάτω URL.

http://experiencescollector.blogspot.gr/2015/08/bodybuilding-18.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολύ σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε.

Τα επόμενα δικά μας ζωντανά ραντεβού, είναι την Πέμπτη 11-02-2016 στις 23:00 ακριβώς, και ακολούθως την επόμενη Δευτέρα 15-02-2016 στις 21:00 ακριβώς πάντα με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» και από την διαδικτυακή πλατφόρμα του ellinikosFM.com.

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.