Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΕΚΠΟΜΠΗ 25-05-2017, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας ή καλημέρα αναλόγως από πιο ημισφαίριο της γης θα διαβάσετε το παρακάτω άρθρο μας. Ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες πάρα πολύ καλά σωματικά αλλά κυρίως ψυχικά. Είμαστε για άλλη μια φορά μαζί για να σας αναρτήσουμε το URL της τελευταίας ζωντανής εκπομπής «Εμπειριών Συλλέκτης» για αυτή την σεζόν. Η εκπομπή της Πέμπτης 25-05-2017, που μας πέρασε ίσως και να αποτελέσει σταθμό για την ολοκλήρωση όλου αυτού του κύκλου εκπομπών, αλλά αυτά θα τα δούμε και θα τα αναλύσουμε καλύτερα από τον Οκτώβρη που θα παρθεί και η τελική απόφαση αν η συγκεκριμένη εκπομπή είναι τελικά «στάθμος». Η εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης», προβάλλεται κάθε Πέμπτη βράδυ στις 23:00 από το URL του ellinikosFM.com με τον DjALeJaNDRo και τον DjMaDMaX.

Και σήμερα, σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, θέλω να σας πω ένα ευχαριστώ σε όλους και όλες εσάς που έχετε κάνει το blog που μας στηρίζει να ξεχωρίζει και να έχει ξεπεράσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, για άλλη μια φορά, τις 83000 αναγνώσεις. Επίσης να σας πω κάπου εδώ πως μέσα από το blog μας όλο το καλοκαίρι θα διαβάζεται ενδιαφέρον άρθρα, αφού δεν περιορίζεται στο ανεβάζει άρθρα με τις εκπομπές μας.

Με την σημερινή εκπομπή ολοκληρώνουμε τις ζωντανές εκπομπές μας για φέτος και μας μένει άλλη μια ηχογραφημένη εκπομπή σχεδόν δύο ωρών με όλα τα CLuB MiX από τον DjMaDMaX.

Θέλω κάπου εδώ να σας ευχαριστήσω όλους και όλες ξεχωριστά για όλη αυτή την στήριξη, για τις ακροαματικότητες που κατέγραψε και φέτος η εκπομπή μας κάθε Πέμπτη βράδυ, να ευχαριστήσω τον DjMaDMaX που ήταν και φέτος μαζί μας, όπως να ευχαριστήσω και τον ellinikosFM για το βήμα που μας έδωσε όλο αυτόν τον καιρό.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η τελευταία για αυτή την σεζόν ηχογραφημένη εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 25-05-2017. Μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

https://drive.google.com/file/d/0B3aMnc5glEM8cUlKdG5BUGNwY3M/view?usp=sharing

Σήμερα θα σας προτείνουμε να αναγνώσετε από το blog που μας στηρίζει άλλο ένα άρθρο από την πολυαγαπημένη σας ενότητα. Άλλο ένα «BodyBuilding & Υγεία» το κατά σειρά «BodyBuilding & Υγεία (Μέρος 45ο)» σε ένα άρθρο που για άλλη μια φορά έκανε ρεκόρ αναγνώσεων. Το συγκεκριμένο άρθρο θα το βρείτε στο παρακάτω URL

http://experiencescollector.blogspot.gr/2016/06/bodybuilding-45.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Και φέτος τους υπέρ ευχαριστούμε που ήταν στο πλάι μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολύ σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε καθ’ όλη την διάρκεια της απουσίας μας.

Το επόμενο δικό μας ηχογραφημένο ραντεβού είναι στα μέσα του Ιούνη με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» αφιέρωμα σε όλα τα CLuB MiX από τον DjMaDMaX. Πάντα φυσικά από την διαδικτυακή πλατφόρμα του ellinikosFM.com αλλά και το Djyanni Radio.

Καλό σας καλοκαίρι…

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…


Protected by Copyscape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.