Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ 11/04/2013, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Άλλη μια Πέμπτη, 11-4-2013, ολοκληρώνοντας την εκπομπή μας «Εμπειριών Συλλέκτης» είμαστε μαζί σας, για να αναρτήσουμε την συγκεκριμένη εκπομπή.

Για άλλη μια φορά σήμερα την εκπομπή την ξεκίνησε η GeoRGiNa και την οδήγησε μόνη της στο πρώτο μισάωρο, ώστε να σας δώσει να ακούσετε μια νέα μουσική ενότητα με τίτλο “Traveling Music” αμέσως μετά.

Το URL της εκπομπής «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo και την GeoRGiNa, βρίσκεται παρακάτω και μπορείτε να κάνετε ένα κλικ πάνω του και μετά πατώντας το κουμπί Play να ακούσετε την συγκεκριμένη εκπομπή. Φυσικά οι φανατικοί που την θέλουν στο αρχείο τους μπορούν να πατήσουν το κουμπί Download και να την κατεβάσουν στον υπολογιστή τους σε μορφή MP3. Κατά αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ακούτε τις εκπομπές μας όποτε επιθυμείτε. Ωστόσο από το URL του ellinikosfm, ακούτε την εκπομπή μας και ηχογραφημένη κάθε Σάββατο ξημερώματα 02:00 με 04:00.


Το blog που μας στηρίζει, www.experiencescollector.com, αυτήν την εβδομάδα ανέβασε ένα άρθρο σύγχρονο, για ένα θέμα που απασχολεί όλους και όλες καθημερινά. Ο τίτλος του «Ε.Μ.Υ.», αναφέρεται στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και στις συνεχείς άστοχες προβλέψεις τις. Το συγκεκριμένο άρθρο βρίσκεται στο παρακάτω URL


Έως την επόμενη ζωντανή συνάντησή μας που θα είναι την Πέμπτη 25-04-2013 στις 23:00 ακριβώς, αποκλειστικά και μόνο από το URL του ellinikosfm.com, ελπίζουμε να γεμίζετε «Εμπειρίες» θετικές ή αρνητικές, για να μαζευόμαστε εδώ και να τις μοιραζόμαστε. Επίσης άλλος ένα τρόπος επικοινωνίας μας είναι το e-mail μας που είναι experiencescollector@gmail.com

Καλή Σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Duplicate Content Detector

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.