Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ 25/04/2013, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μας και φίλες μας καλησπέρα σας ή καλημέρα σας αναλόγως από πιο ημισφαίριο της γης διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές. Είμαστε και σήμερα μαζί σας, Παρασκευή πια για να σας αναρτήσουμε το URL της εκπομπής «Εμπειριών Συλλέκτης» που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ 23:00 με 01:00 στο URL του ellinikosfm.com.

Είχαμε να τα πούμε 15 ημερολογιακές ημέρες μετά από την προηγούμενη διακοπή της μιας εβδομάδας, αλλά και θα κάνουμε άλλες 15 ημέρες να τα πούμε αφού μεσολαβούν οι Άγιες ημέρες του Πάσχα. Οπότε από τα email σας συμπεραίνω πως και σας λείψαμε αλλά και θα σας λείψουμε. Φυσικά χθες δεν έλειψαν και τα τεχνικά προβλήματα από τον ellinikosfm για άλλη μια φορά, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας παραθέσουμε την εκπομπή ατόφια και χωρίς το παραμικρό τεχνικό πρόβλημα.

Η χθεσινή εκπομπή μας ανεβαίνει σήμερα στο διαδίκτυο, γιατί ύστερα από απαίτηση του blog που μας στηρίζει, www.experiencescollector.com, έπρεπε το άρθρο που τρέχει ήδη, και θα σας προτείνουμε και σήμερα μέσα από το άρθρο αυτό, να μείνει λίγο ακόμα στην θέση Νο1 του blog. Το συγκεκριμένο άρθρο έχει τίτλο «Δεν υπάρχει επιστροφή στην ζωή χωρίς ρίσκο της ζωής τους», και βρίσκεται στο παρακάτω URL


Ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον άρθρο που σας προτείνω ανεπιφύλακτα να αναγνώσετε όλοι και όλες. Να σας πληροφορήσω πως ήδη το έχουν διαβάσει πάρα πολλοί και ελπίζω να συνεχίσει έτσι, γιατί πραγματικά αξίζει μια «ματιά σας».

Επίσης η εκπομπή που σας δίνουμε παρά κάτω, με τον Dj ALeJaNDRo και την GeoRGiNa, περιέχει αποκλειστικά ελληνική μουσική για να σας κρατήσει πολύ όμορφη συντροφιά όλες αυτές τις μέρες του Πάσχα.

Από εκεί και πέρα να πούμε πως παρακάτω θα βρείτε το URL της σημερινής μας εκπομπής, «Εμπειριών Συλλέκτης», που πατώντας πάνω σε αυτό και μετά το πλήκτρο Play μπορείτε να ακούσετε  απλά την εκπομπή της Πέμπτης 25-04-2013. Οι φανατικοί ωστόσο μπορούν πατώντας το κουμπί Download να κατεβάσουν την συγκεκριμένη εκπομπή στον υπολογιστή τους σε μορφή MP3. Από το συγκεκριμένο URL μπορείτε να μας ακούσετε, όποτε εσείς επιθυμείτε. Βέβαια έχουμε και άλλο ένα ηχογραφημένο ραντεβού, πριν το Πάσχα, αποκλειστικά από το URL του ellinikosfm που είναι το Σάββατο 27-4-2013 τα χαράματα από τις 02:00 με 04:00, για όσους ή όσες χάσανε τη χθεσινή μας εκπομπή.


Έως την επόμενη ζωντανή συνάντησή μας την Πέμπτη 09-05-2013, σας ευχόμαστε να έχετε πάρα πολύ όμορφες γιορτές, με αποκλείστικα αγαπημένα σας πρόσωπα γύρω σας και πολύ υγεία σε όλους και σε όλες. Εμείς επικοινωνούμε από το email, experiencescollector@gmail.com. Όλες αυτές τις ημέρες ξεκουραζόμαστε, κάνουμε πράγματα που μας γεμίζουν ψυχικά και γεμίζουμε πολλές – πολλές Εμπειρίες για να μαζευτούμε εδώ την Πέμπτη 09-05 και να τις μοιραστούμε.

Καλή Σας Ακρόαση,

Καλές Γιορτές,

Καλή Ανάσταση,

Καλό Πάσχα… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Online Plagiarism Scanner

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.