Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ 04/07/2013, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Πρωί Παρασκευής, 05/07/2013, και είναι ώρα να σας αναρτήσουμε την προτελευταία εκπομπή (για αυτήν την σεζόν) «Εμπειριών Συλλέκτης» που μόλις ολοκληρώθηκε και προβάλλεται κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 01:00 αποκλειστικά και μόνο από το URL του ellinikosfm.com. Αφού σας καλωσορίσουμε και από εδώ, από το blog που μας φιλοξενεί, ww.experiencescollector.com, να σας θυμίσουμε το e-mail της εκπομπής μας, experiencescollector@gmail.com να σας θυμίσουμε ότι η σημερινή θεματική μας ενότητα ήταν Club Mix. Επίσης εδώ, στο email μας, μπορείτε να μας στέλνετε τα σχόλιά σας, θετικά ή αρνητικά και εμείς σας απαντάμε το συντομότερο δυνατόν. 

Η εκπομπή μας φυσικά και προβάλλεται και ηχογραφημένη κάθε Σάββατο ξημερώματα 02:00-04:00, ώρα Ελλάδος, για όποιον ή όποια την έχασε στην ζωντανή μετάδοση. Ωστόσο το παραπάνω μπορεί να γίνει και με το παρακάτω URL που σας δίνουμε με ένα απλό κλικ πάνω του και μετά στο κουμπί Play. Βέβαια μέσα από αυτήν την επιλογή σας δίνουμε την δυνατότητα να έχετε την εκπομπή αυτή και σε μορφή MP3, στον υπολογιστή σας με ένα επίσης απλό κλικ στο κουμπί Download.


Το σημερινό άρθρο που θα σας προτείνουμε είναι αυτό που αναρτήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή το απόγευμα και ασχολείται με τους τελικούς Α1 μπάσκετ και έχει τίτλο. «Η Εμπειρία Περπατιέται» και βρίσκεται στο παρακάτω URL.


Ένα άρθρο που αναγνώσθηκε πολύ, μάλλον γιατί διατυπώνει ολοκληρωμένη άποψη γύρω από τους τελικούς της Α1 μπάσκετ αλλά και ολόκληρης της αγωνιστικής χρονιάς.

Από τον Dj ALeJaNDRo και την GeoRGiNa, σας ευχόμαστε καλή δύναμη σωματική αλλά κυρίως πνευματική και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Πέμπτη 11/07/2013, στην τελευταία εκπομπή για την φετινή σεζόν στις 23:00 ακριβώς πάντα αποκλειστικά από το URL του ellinikosfm.com.

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…   

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.