Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Ραντεβού τον Αύγουστο του 2015!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας, ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες πάρα πολύ καλά σωματικά και ψυχικά και πάμε σήμερα να μιλήσουμε για την πρωτεύουσα της Ελλάδος μας, την ομορφότερη πόλη του κόσμου, ίσως.

Από αύριο λοιπόν, και σιγά - σιγά επιστρέφουν στην Αθήνα μας οι εκδρομείς του καλοκαιριού με μοναδικό σκοπό να την κάνουν πιο δυσκίνητη αλλά και πιο άσχημη.
Η κίνηση, το νέφος, τα νεύρα από αύριο επιστρέφουν σιγά σιγά στην τόσο όμορφη τον Αύγουστο πόλη μας.
Όλοι αυτοί λοιπόν που έκαναν τα πάντα για να φύγουν σχεδόν όλο τον Αύγουστο από την πρωτεύουσα, επιστρέφουν σιγά - σιγά στις δουλειές τους οπότε και στην Αθήνα μας, και το ερώτημα είναι γιατί επιστρέφουν...;;;

Όλοι αυτοί λοιπόν, που σε κάθε τους κουβέντα μιλούν με τα χειρότερα λόγια για την πόλη που τους φιλοξενεί και τους δίνει ένα πιάτο φαγητό, μερικές φορές και πολλά παραπάνω, αναρωτιέμαι, πάντα και κάθε φθινόπωρο, γιατί επιστρέφουν σε μια τόσο κακή πόλη όπως λένε.

Όλοι και όλες μπορεί στην ζωή μας να αγαπάμε τους χώρους - πόλεις που γεννηθήκαμε και κάναμε τα πρώτα μας βήματα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κατηγορούμε τον τόπο που μας δίνει τόσα πολλά και ξεκινώντας, πρώτο και κύριο το φαγητό της επόμενης μέρας.

Αγαπώντας κάτι πολύ στην ζωή σου, για να το αναδείξεις, δεν πρέπει ποτέ να μειώνεις κάτι άλλο.

Επίσης άλλη μια ανάλυση που μπορώ να δώσω είναι πως αν όλοι αυτοί που φεύγουν κάθε Αύγουστο για τα χωριά τους, και δίνουν χώρο σε όλους εμάς, να δούμε την ομορφιά της Αθήνας, είναι τόσο όμορφα στα χωριά τους, με τόσες ευκαιρίες για μια καλύτερη ζωή για όλους αυτούς, γιατί δεν μένουν εκεί...να μείνουν στα χωριά τους και να μας αφήσουν κατά αυτόν τον τρόπο την πρωτεύουσα να είναι ανθρώπινη, όπως κάθε Αύγουστο εξάλλου...

Δυστυχώς όμως φίλοι μου και φίλες μου, το φθινόπωρο είναι προ των πυλών και έτσι η ομορφιά της Αθήνας παίρνει αναβολή για του χρόνου τον Αύγουστο (2015).

Θα προέτρεπα μέσα από αυτό το βήμα, όπως άλλωστε έχω ξανακάνει, όλοι οι πραγματικοί Αθηναίοι κάθε Αύγουστο να μένουν στην πρωτεύουσα. Να μένουν στην Αθήνα μας, και το μόνο βέβαιο είναι πως θα την αγαπήσουν ακόμα πιο πολύ αλλά παράλληλα θα δουν πόσο δίκιο έχει το παραπάνω άρθρο σε κάθε του γραμμή.


Protected by Copyscape Duplicate Content Protection Tool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.