Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

«Η Πιο Ευνοημένη Γενιά…!!(Μέρος 2ο)»

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Είμαστε μαζί εδώ από το γνωστό μας βήμα για να αναλύσουμε ένα θέμα που είναι τόσο επίκαιρο, όσο και η σημερινή ημέρα. Σε πλήρη παραλληλισμό με το άρθρο που είχα δημοσιεύσει το 2011 με τίτλο «Η Πιο Ευνοημένη Γενιά…!!» και βρίσκεται στο παρακάτω URL

http://experiencescollector.blogspot.gr/2011/07/blog-post_28.html

Ερχόμαστε σήμερα να μιλήσουμε για την σημερινή ημέρα, για την ημέρα που αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά που αναγράφει το παραπάνω άρθρο θα ήταν μια ημέρα γιορτής και τεράστιου συμβολισμού για την νεολαία μας.

Το Πολυτεχνείο ως έννοια όποτε το αναφέρουμε πηγαίνουμε πίσω, και σκεφτόμαστε αποκλειστικά τα γεγονότα εκείνων των ημερών. Τα γεγονότα που κάποιοι αγνοί άνθρωποι, κάποιοι ευπατρίδες ξεκίνησαν την ανατροπή ενός καθεστώτος που έχει πάρα πολλές ομοιότητες με το σημερινό, πάρα πολλές ομοιότητες και ελάχιστες διαφορές.

Ωστόσο για τους περισσότερους, εάν όχι για όλους, τους συμμετέχοντες σε αυτήν την ανατροπή του πολιτεύματος το μέλλον τους συνοδευτικέ παίρνοντας αξιώματα και καίριες κυβερνητικές θέσεις που ολοένα και βοηθούσαν να καταστρέψουν πια, την Ελλάδα μας.

Θέσεις που ως σκοπό είχαν να βγάζουν άπλετο χρήμα εις βάρος του λαού, να δημιουργούν σκάνδαλα από μίζες που πήραν για να πουλήσουν τον λαό, αλλά συνάμα να είναι αυτοί οι αρεστοί που σώζουν τον λαό. Χρόνια μετά και με τα γεγονότα που περνάμε στο παρόν μας κατανοούμε πόσο όλοι αυτοί ξεπούλησαν ιδανικά και ιδεολογία στο βωμό του χρήματος.

Η γενιά του Πολυτεχνείου, ήταν και είναι η πιο ευνοημένη γενιά στην ιστορία της Ελληνικής ιστορίας, είναι η γενιά που ενώ πλούτισε σε τεράστιο βαθμό ξεπούλησε τον λαό και κατέστρεψε ότι υγειές υπήρχε και είχε χτιστεί έως τότε.

Δανειζόμενος 2-3 γραμμές από το προηγούμενο άρθρο μου θα πω πως

Η Γενιά του Πολυτεχνείου…

-Μας έφτασε να μην πιστεύουμε στην Ελλάδα Μας
-Μας Διέλυσε την ψυχολογία μας
-Μας σκότωσε την Ελπίδα μας
-Μας εξαθλίωσε οικονομικά
-Μας έδιωξε από την πατρίδα μας

Και συμπληρώνω επιπροσθέτως ότι τώρα πια είναι έτοιμη να ξεπουλήσει και εδάφη μας, για να διορθώσει τα δικά της, αποκλειστικά λάθη.

Θεωρώ, και κάνω μια πρόταση από αυτό το blog, πως η γιορτή του Πολυτεχνείου πρέπει να σταματήσει άμεσα να εορτάζεται, δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα στην σημερινή κατεστραμμένη Ελλάδα μας.

Σε περίπτωση που αυτά τα ιδανικά και οι ιδεολογίες επανέλθουν, πράγμα πάρα πολύ δύσκολο ένα όχι άτοπο, τότε και μόνο τότε θα είναι λογικό να ξανά γιορτάσουμε την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Protected by Copyscape Duplicate Content Checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.