Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Music School Vs Dancing with the Stars!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλημέρα ή καλησπέρα σας, αναλόγως από πού διαβάζετε αυτές τις γραμμές. Ελπίζω να σας βρίσκω πολύ καλά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και σήμερα. Ήρθε νομίζω η ώρα να ασχοληθούμε πάλι με την τηλεόραση και δυο προγράμματα που δίνουν μεγάλες μάχες στους πίνακες της τηλεθέασης. Κάθε Κυριακή βράδυ λοιπόν κατά τις 21:00 κοντράρονται από την μεριά του MEGA το Music School και από την μεριά του ΑΝΤ-1 το Dancing with the Stars.

Μετά λοιπόν από ένα μήνα σχεδόν απόλυτης κόντρας των δύο προγραμμάτων ήρθε ο καιρός σήμερα να γράψουμε και εμείς από αυτό το βήμα μερικά λόγια, σχόλια για τα δύο αυτά προγράμματα.

Ξεκινώντας ανάποδα, από το Dancing with the Stars, θεωρώ πια πως είναι ένα πρόγραμμα που είναι αρκετά προβλέψιμο αλλά παράλληλα και χωρίς ίχνος αλλαγής από τα προηγούμενα χρόνια. Μέχρι και οι ατάκες που ακούγονται είναι ακριβώς οι ίδιες, μέχρι και οι ρόλοι που έχουν μοιραστεί στους κριτές θεωρώ πως δεν έχουν αλλάξει καθόλου και αυτό πια είναι απολύτως αντιληπτό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ωστόσο του συγκεκριμένου προγράμματος είναι πως πια το Dancing with the Stars, δεν έχει Stars για να χορεύουν. Τα πρόσωπα που επιλέχτηκαν όχι απλά δεν είναι Star αλλά παράλληλα δεν είναι ναι πρωτοπόροι, leader στην δουλειά που κάνει ο καθένας τους. Θεωρώ πραγματικά πως αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτό το πρόγραμμά και δυστυχώς αυτό πια δεν μπορεί να διορθωθεί ότι και να γίνει, ότι και να σκαρφιστούν οι υπεύθυνοι του προγράμματος.

Φυσικά και πρέπει να τονίσουμε εδώ, πως επειδή το Dancing with the Stars, είναι ένα πρόγραμμα που θα πάει τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, οι αριθμοί του θα επανέλθουν κοντά στα περσινά επίπεδα όταν τελειώσει ο ανταγωνισμός του Music School που θα ρίξει αυλαία πολύ νωρίτερα. Βέβαια σε καμιά περίπτωση ακόμα και τότε δεν θα πιάσει τα νούμερα που έκανε τα προηγούμενα χρόνια.

Το αντίπαλο δέος που έχει αυτήν την στιγμή στο πρόγραμμά του το MEGA, το Music School, είναι ένα πρόγραμμα αρκετά πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, είναι φρέσκο και για αυτό σημειώνει την επιτυχία που έχει. Η προβολή των επόμενων ταλέντων μέσα από αυτόν τον τρόπο, της απόλυτης αφοσίωσης και προστατεύοντας όλες αυτές τις μικρές και αθώες ψυχές ώστε να μην απογοητευτούν κάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα άκρως ελκυστικό.

Από εκεί και πέρα να τονίσουμε πως η κριτική που δέχονται τα παιδιά είναι σε όλα άκρως κολακευτική, επίσης από το show δεν φεύγει κανένας (πράγμα που βοηθάει να παιδιά να μην απογοητευτούν), οι δάσκαλοι – κριτές, όλοι, είναι πολύ καλοί παιδαγωγοί και προστατεύουν τα παιδιά παράλληλα με ειδικό ψυχολόγο που τους δίνει το Music School.

Σε καμιά περίπτωση δεν περίμενα να γίνει στην Ελληνική τηλεόραση ένα τέτοιο πρόγραμμά που θα έχει απόλυτο σεβασμό σε μικρές ψυχές, αυτό να βγαίνει και στο γυαλί, και κατ’ επέκταση να σέβεται με ένα τόσο άρτιο τρόπο και τον τηλεθεατή.

Μέσα από το www.experiencescollector.com, συγχαίρω τους εμπνευστές του συγκεκριμένου προγράμματος, αλλά πιο πολύ θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους που υλοποίησαν όλο αυτό το Project.

Το μόνο βέβαιο είναι πως και φέτος έχουμε Stars να βλέπουμε κάθε Κυριακή (και Τετάρτη) βράδυ, μόνο που αυτοί βρίσκονται στο Music School και όχι στο Dancing with the stars.   

Protected by Copyscape Web Plagiarism Software

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.