Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΠΟΜΠΗ 27/11/2014, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας ή καλημέρα σας, αναλόγως από ποιο ημισφαίριο της γης διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές. Για άλλη μια Παρασκευή είμαστε μαζί σας για να αναρτήσουμε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» της Πέμπτης 27-11-2014 με τον Dj ALeJaNDRo που έγινε μόλις εχθές το βράδυ στο καθιερωμένο ραντεβού των 23:00.

Μετά από μια εκπομπή που φιλοξενήσαμε στα Decks του σταθμού για ένα μισάωρο τον Dj MaDMaX, είμαστε μαζί ξανά σήμερα στην κανονική ροή του προγράμματος μας. Προγράμματος μας που φιλοξενεί πολλές ελληνικές αποκλειστικότητες, έχει μαζί του κάθε Πέμπτη βράδυ τον φίλο της εκπομπής Μάρκο με τον πολιτικό του σχόλιο (αυτή την φορά, βέβαια, απουσίαζε λόγο ανειλημμένου επαγγελματικού προβλήματος), την GeoRGiNa, που μας ταξιδεύει στο παρελθόν και φυσικά τον Dj MaDMaX που μας δίνει το ολιγόλεπτο mix της εβδομάδας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ τώρα για την μεγάλη απήχηση που είχε η εκπομπή της προηγούμενης Πέμπτης, 20-11-2014, με τον Dj MaDMaX. Τα νούμερα που έπιασε ήταν πρωτόγνωρα για διαδικτυακή εκπομπή και για αυτό σας ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η ηχογραφημένη εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 27-11-2014. Μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.


http://www31.zippyshare.com/v/46998164/file.html

Αυτήν την Παρασκευή έχουμε να σας προτείνουμε από το blog που μας στηρίζει ένα άρθρο που δίνει να καταλάβουμε ανάγλυφα ποιοι ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση που περνάει η Ελλάδα μας, ποιοι οδήγησαν το καράβι που λέγεται Ελλάδα στον τοίχο, φυσικά αυτοί όλοι ανήκουν στην «Πιο Ευνοημένη Γενιά…!! (Μέρος 2ο)». Όσοι ή όσες δεν το έχετε αναγνώσει το παραπάνω άρθρο σας προτρέπουμε να διαβάσετε και αυτό και κατ’ επέκταση και το (Μέρος 1ο). Στο παρακάτω URL θα βρείτε το συγκεκριμένο άρθρο «Η Πιο Ευνοημένη Γενιά…!! (Μέρος 2ο)».

http://experiencescollector.blogspot.gr/2014/11/2.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται συνέχεια στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολλοί σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματά και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το δικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για κάθε στήλη της εκπομπής μας ξεχωριστά. Το επόμενο δικό μας ζωντανό ραντεβού είναι την επόμενη Πέμπτη 04-12-2014 στις 23:00 ακριβώς.

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…


Protected by Copyscape Duplicate Content Check

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.