Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΕΚΠΟΜΠΗ 23/04/2015, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας ή καλημέρα σας, αναλόγως από ποιο ημισφαίριο διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές. Ελπίζω, όλους και όλες να σας βρίσκω καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Είμαστε και σήμερα Παρασκευή, μαζί για να σας αναρτήσουμε την χθεσινή εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo και τους φίλους του. Tην εκπομπή της Πέμπτης 23-04-2015 που έχει γίνει πια θεσμός κάθε Πέμπτη βράδυ στις 23:00 αποκλειστικά στο URL του ellinikofm.com. Μια εκπομπή αφιερωμένη στους Γιώργηδες μιας και ανήμερα της εκπομπής είχαν την ονομαστική τους εορτή.

Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μέσα σε πολύ λίγες ημέρες το blog που μας στηρίζει ξεπέρασε και τις 36.000 αναγνώσεις. Η απήχηση του Experiences Collector, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και σας ευχαριστούμε όλες και όλους πάρα πολύ. Η στήριξη αυτή που δίνετε στο blog μας ελπίζω να σας ανταποδίδεται όλον αυτόν τον καιρό με πολύ ενδιαφέροντα άρθρα – ενότητες.

Επίσης να σας ενημερώσω πως η έκπληξη με τον DjMaDMaX στα Decks θα μεταδοθεί την επόμενη Πέμπτη 30-04-2015, πριν ακριβώς από το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς, μιας και πιστεύω ακράδαντα πως πριν ακριβώς από το 3ήμερο είναι ό,τι καλύτερο να διασκεδάσουμε με πάρα πολλή μουσική. Να ενημερώσω για άλλη μια φορά πως η συγκεκριμένη εκπομπή είναι ηχογραφημένη και λόγω των συνεχών τεχνικών προβλημάτων του ellinikosFM δεν μπόρεσε να προβληθεί ζωντανά. Οπότε την Πέμπτη 30-04-2015 θα προβληθεί η συγκεκριμένη εκπομπή του τόσο μας ζητήσατε με e-mail σας.

Φυσικά και αυτήν την Πέμπτη μέσα στο «σκάφος» μας, που ονομάζεται  Εμπειριών Συλλέκτη, αλλά και κάτω από τον «πιλότο» μας (Dj ALeJaNDRo) ήταν o φίλος της εκπομπής Μάρκος με το πολιτικό του σχόλιο, η GeoRGiNa με το τραγούδι της που μας ταξίδεψε στο παρελθόν και ο DjMaDMaX με το αποκλειστικό MiX που έφτιαξε για άλλη μια Πέμπτη για την εκπομπή μας.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η ηχογραφημένη εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 23-04-2015. Μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

http://www43.zippyshare.com/v/gEFO4VSN/file.html

Σήμερα έχουμε να σας προτείνουμε για να αναγνώσετε, αν δεν το έχετε κάνει ακόμα που δεν το πολύ πιστεύω, ένα άρθρο από την αγαπημένη σας θεματική ενότητα. «BodyBuilding & Υγεία (Μέρος 10ο)» και τι να πούμε για άρθρο που αναφέρετε στην συγκεκριμένη ενότητα… κάθε φορά οι αναγνώσεις του ξεπερνάνε κάθε προσδοκία. Το συγκεκριμένο άρθρο βρίσκεται στο παρακάτω URL.

http://experiencescollector.blogspot.gr/2015/03/bodybuilding-10.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται συνέχεια στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολλοί σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το δικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε. Το επόμενο δικό μας ζωντανό ραντεβού, αν τα καταφέρουμε λόγω τεχνικών προβλημάτων του σταθμού, είναι την Πέμπτη, 07-05-2015 στις 23:00 ακριβώς, αφού όπως προαναφέραμε η εκπομπή της 30-04-2015, είναι ηχογραφημένη με DjALeJaNDRo & DjMaDMaX μαζί στα DeCKs του ellinikosFM.

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Originality Checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.