Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

«BodyBuilding & Υγεία (Μέρος 74ο)»

Φίλες μου και φίλοι μου καλησπέρα σας. Σήμερα είμαστε μαζί σας συμπληρώνοντας 74 στροφές στην πολυαγαπημένη σας ενότητα. Σίγουρα οι αναγνώσεις για την συγκεκριμένη θεματική ενότητα του blog μας κάθε φορά ξεπερνάνε κάθε προσδοκία αλλά σήμερα έχουμε παρακάτω άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο.

Στην ανάλυσή μας σήμερα θα αναφερθούμε στα οφέλη του ιχθυελαίου, θα σας δώσουμε 8 συμβουλές για καλούς κοιλιακούς, θα μιλήσουμε για την αύξηση των ποδιών σε χρόνο ρεκόρ και τέλος θα ολοκληρώσουμε το άρθρο μας μιλώντας για την βιταμίνη D ενάντια στις ασθένειες.

Ξεκινάμε λοιπόν την ανάλυσή μας, ξεκινάμε το «BodyBuilding & Υγεία (Μέρος 74ο)».
  • Τα Οφέλη Του Ιχθυελαίου
Η αρτηριοσκλήρυνση είναι η υπ’ αριθμ. 1 αιτία της εμφάνισης των καρδιακών παθήσεων. Ερευνητές του Πανεπιστημίου Missouri – Columbia πιστεύουν ότι λαμβάνοντας ένα συμπλήρωμα ιχθυελαίου και η έντονη καρδιοαγγειακή άσκηση μειώνει τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων κατά 50%. Επίσης το ιχθυέλαιο τύπου Ω-3 είναι πολύ καλό για να μειωθεί το μυϊκό πιάσιμο και οι πόνοι στις αρθρώσεις (αυτός είναι και ένας άλλος λόγος που το χρησιμοποιούν οι αθλούμενοι). Έρευνες έχουν δείξει επίσης ότι το ιχθυέλαιο βελτιώνει την διαδικασία ρύθμισης της ινσουλίνης και βοηθά στην απώλεια βάρους. Πάρτε μια κάψουλα ιχθυέλαιο μαζί με τα ροφήματα πρωτεΐνης που παίρνετε και πολύ σύντομα θα δείτε μεγάλα οφέλη.
  • 8 Συμβουλές Για Καλούς Κοιλιακούς
Κάντε τις ασκήσεις με αυστηρή τεχνική, αργά και με ελεγχόμενη κίνηση. Όταν βάζετε τα χέρια σας πίσω από το κεφάλι μην το ανασηκώνετε προς τα επάνω. Σε όλη την διάρκεια της κίνησης σφίγγετε δυνατά τους κοιλιακούς σας. Μην ξεκουράζεστε και χαλαρώνετε μεταξύ των επαναλήψεων. Όταν κάνετε επαναλήψεις για κοιλιακούς, η κίνηση δεν χρειάζεται να είναι πολύ μεγάλη. Όταν χαλαρώνετε εισπνεύστε και εκπνεύστε από το στόμα όταν είσαστε στο άνω σημείο της επανάληψης. Μην χρησιμοποιείτε επιπλέον βάρη. Γενικός κανόνας: Για πιο εμφανείς και μυώδεις κοιλιακούς κάντε από 10 έως 15 σετ μέχρι κόπωση.
  • Αύξηση Των Ποδιών
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα σκουότ αναπτύσσουν τους τετρακέφαλους, τους μηριαίους δικεφάλους, τους γλουτούς και τις κνήμες σας λόγω της γωνίας που έχει η κίνηση. Τόσο απλό είναι. Οι αρχάριοι θα πρέπει να δοκιμάσουν να κάνουν σκουότ σε μηχάνημα χακ αντί να χρησιμοποιήσουν αμέσως μπάρα. Αρχίζετε δουλεύοντας το εσωτερικό τμήμα των τετρακέφαλων: κατεβάζετε τον θώρακά σας διατηρώντας την αντίσταση στα πόδια. Κατεβείτε όσο πιο χαμηλά μπορείτε αλλά προσοχή μην πιέζετε πολύ τα γόνατά σας. Τελειώνετε γυμνάζοντας το έξω μέρος των τετρακέφαλων, τους μηριαίους δικεφάλους, τους γλουτούς και τις κνήμες: πιέζετε το βάρος προς τα επάνω χρησιμοποιώντας τα πόδια σας χωρίς όμως να πιέζετε τον τράχηλό σας. Κάντε 3 σετ των 12 επαναλήψεων.
  • Βιταμίνη D
Η βιταμίνη D, γνωστή και σαν βιταμίνη του Ήλιου, βοηθά το σώμα σας να απορροφήσει το ασβέστιο και να διατηρήσει τα οστά και τα δόντια δυνατά. Η έλλειψη βιταμίνης D συνδέεται με την περιοδοντίτιδα, τους χρόνιους πόνους στο σώμα, την οστεοπόρωση και την αδυναμία των μυών. Η ανεπάρκεια σε βιταμίνη Dσχετίζεται επίσης με την μειωμένη δύναμη των μυών. Λαμβάνοντας αρκετή από αυτή την σημαντική βιταμίνη, βοηθά στην αποφυγή διαφόρων τύπων καρκίνου και παρέχει προστασία ενάντια στις αυτοάνοσες ασθένειες, όπως είναι η σκλήρυνση κατά πλάκας, η ρευματοειδής αρθρίτιδα και ο διαβήτης τύπου Ι. Πόση θεωρείται ως αρκετή; Οι ειδικοί συνιστούν 200 IU από βιταμίνη Dημερησίως στα άτομα που είναι πάνω από 50 ετών, ενώ κάποιοι άλλοι επιστήμονες, θεωρούν ότι δεν είναι αρκετή. Αν σας προβληματίζει το επίπεδό σας σε βιταμίνη D, επισκεφτείτε έναν γιατρό για να τεστάρει τα επίπεδα ορού της υδροξυβιταμίνης-25 D. Στο μεταξύ, οι καλύτερες τροφικές πηγές για την βιταμίνη αυτή, είναι ο σολομός, ο τόνος, οι σαρδέλες, το γάλα, το αυγό, το τυρί και το βοδινό κρέας.

Κάπως έτσι φίλοι μου και φίλες μου ολοκληρώσαμε και σήμερα το «BodyBuilding & Υγεία (Μέρος 74ο)», με την ευχή φυσικά…

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, να τρώτε και να γυμνάζεστε ποιοτικά και όχι ποσοτικά!!

Protected by Copyscape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.