Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 23/2/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Άλλη μια μέρα, εδώ από το blog μας, experiences collector. Και σήμερα όπως κάθε φορά άλλωστε, θα σας αναρτήσουμε την καινούρια εκπομπή μας, της Πέμπτης 23/02.

Και αυτήν την φορά την εκπομπή την άκουσε πολύς κόσμος από όλη την γη, αφού ο σταθμός, το URL : ellinikosfm.comεκπέμπει σε όλη την υφήλιο και αυτό κάνει ακόμα πιο σημαντικό το έργο μας για την δική σας διασκέδαση. Γιατί πράγματι, είναι πολύ σημαντικό να διασκεδάζεις Έλληνες και Ελληνίδες που βρίσκονται μακριά απο την Πατρίδα μας. Το καλό για εμένα προσωπικά αλλά και για την εκπομπή Εμπειριών Συλλέκτης, είναι πως ο κόσμος αυτός, που μας ακρόαζεται, ολοένα και πολλαπλασιάζεται και η ευθύνη μας ολοένα και μεγαλώνει.

Κατά αυτόν τον τρόπο, παρακάτω, έχουμε το URL που μπορείτε και απλά να ακούσετε την εκπομπή αυτή αλλα και να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας για το προσωπικό σας αρχείο. Απλά πατήστε πάνω του και όλα τα άλλα τα κάνει η τεχνολογία...

http://www5.zippyshare.com/v/3107579/file.html

Τέλος να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την μεγάλη σας συμμετοχή στο blog μας, που πολύ - πολύ σύντομα ξεπέρασε και τις 6000 αναγνώσεις. Να είστε βέβαιοι πως αυτό μας γεμίζει πολλές ευθύνες για νέα ακόμα αρτιότερα και αιχμηρότερα άρθρα, αλλά και για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, ώστε όλοι εσείς να είστε όσο το δυνατόν πιο ευχαριστημένοι. Σκοπός πάντα είναι και θα παραμείνει να παρέχουμε το δυνατόν αντικειμενικότερα και πολύπλευρα άρθρα, ώστε όλοι εσείς που μας ¨ακολουθείτε¨ να αυξάνεστε διαρκώς.

Από εμένα, καλή σας ακρόαση...και...
Είς το επανιδείν...
Protected by Copyscape Web Copyright Protection Software

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.