Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

MEGA..."ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ"!!!

Φίλες μου και φίλοι μου καλησπέρα. Σήμερα Κυριακή 19/2/2012 θα μιλήσουμε εδώ από το blog μας, experiences collector, για την τηλεόραση. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος θα μιλήσουμε για τις λιγοστές ελληνικές σειρές αυτού του χρόνου στην ελληνική τηλεόραση.

Μια απο αυτές είναι οι καθημερινή σειρά, απο Τρίτη μέχρι Παρασκευή, Βασιλιάδες του Mega Channel. Φυσικά και σε ερχόμενο άρθρο μας θα μιλήσουμε και για άλλη μια πολύ επιτυχημένη φετινή σειρά. Αλλά αυτό στο άμεσο μέλλον. Ας επικεντρωθούμε λοιπόν στην σειρά Βασιλιάδες σήμερα.

Είναι μια σειρά που καθημερινά συγκεντρώνει πολύ κόσμο γύρω της. Και αυτό το λέω από δυο πτυχές. Δηλαδή έχει μια μεγάλη γκάμα ηθοποιών που παίζουν στην σειρά αλλά και στον κόσμο που παρακολουθεί την σειρά αυτή καθημερινά. Η πρώτη παράμετρος έχει όμως και αρνητικές συνέπειες, αφού για ένα τέτοιο θίασο χρειάζονται πολλά χρήματα για να πληρωθεί. Πράγμα που ήδη έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στην Εταιρία παραγωγής που έχει διακόψει τα γυρίσματα λόγω του ότι το Mega Channel δεν έχει αποπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς αυτήν.

Ωστόσο πιστεύω ότι θα βρεθεί η οικονομική λύση και έτσι θα ξαναρχίσουν τα γυρίσματα γιατί πραγματικά το Mega Channel δεν έχει συνηθίσει τους τηλεθεατές του σε διακοπές επιτυχημένων σειρών, σειρών που του φέρνουν τόσο μεγάλο μερίδιο από το διαφημιστικό πακέτο.

Μιλώντας για την σειρά αυτή καθεαυτή, πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρουμε ότι παίζουν πολλοί καλοί ηθοποιοί, οι διάλογοι είναι πολύ έξυπνοι όπως και η πλοκή πολύ γρήγορη, πραγματικά πολύ γρήγορη για καθημερινή σειρά. Φυσικά να μην ξεχάσω να πω πως το σενάριο αν και δεν είναι πολύ ευρηματικό, σε καθηλώνει πραγματικά και σε προδιαθέτει ευχάριστα αναμένοντας την συνέχεια της σειράς με μεγάλη ανυπομονησία. Τέλος άφησα την σκηνοθεσία, που είναι απο τις καλύτερες που έχω δει σε καθημερινή σειρά.

Και να σημειώσω εδώ, ότι λέω και ξαναλέω καθημερινή σειρά, γιατί σύμφωνα με καθημερινές σειρές θα κρίνουμε την σειρά και όχι με ένα έργο μιας συγκεκριμένης πλοκής.

Πραγματικά μέσα από αυτό το blog, θέλω να προτρέψω τον κόσμο, τον κόσμο που κάθεται σπίτι και θέλει να δει κάτι στην τηλεόραση, να βλέπει ελληνικά προϊόντα. Είναι αδιανόητο οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να βλέπουν σειρές που είναι ξενόφερτες, που δεν έχουν την ελληνική γλώσσα στους διαλόγους τους.
Φίλοι μου και φίλες μου, ήδη έχουμε μείνει πολλοί λίγοι νέοι Έλληνες άνθρωποι στην χώρα μας, τουλάχιστον να διαφυλάξουμε εμάς αλλά και τα παιδιά μας να μάθουν να μιλάνε σωστά ελληνικά και όχι διασταύρωση ελληνικών με ...τουρκικά...

Όπως το έχουμε ξανακάνει μέσα από αυτό το blog, έτσι πολύ σύντομα θα έχουμε νέο άρθρο για άλλη μια ελληνική σειρά. Εώς τότε να είστε όλοι και όλες πολύ, πραγματικά πολύ καλά.

Protected by Copyscape Original Content Checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.