Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

EKΠOMΠH 16/02/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOS FM!!


Φίλες μου και φίλοι μου καλησπέρα σας. Είμαστε και σήμερα μαζί, εδώ από το blog μας, για γίνει η ανάρτηση με την εκπομπή ¨Εμπειριών Συλλέκτης¨ που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16/02/2012 από τον Dj ALeJaNDRo στα decks του ellinikosfm.

Όπως κάθε Πέμπτη άλλωστε στις 23:00 ακριβώς που υπάρχει το καθιερωμένο ραντεβού μας, έτσι και αυτή την εβδομάδα, ο ακροατές ήταν πολλοί αλλά και οι επιλογές της εκπομπής ήταν άκρως επιτυχημένες λόγω του ότι στην Ελλάδα μας, γιορτάζουμε την Τσικνοπέμπτη. Κατά αυτόν τον τρόπο παρακάτω σας παραθέτω και την εκπομπή αυτή για να την ακούσετε απλά πατώντας πάνω στο παρακάτω link αλλά και να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας σε μορφή mp3 πάλι επιλέγοντας το ίδιο link.

http://www15.zippyshare.com/v/25879246/file.html

Να σας αναφέρω απλά ότι λόγω τεχνικού προβλήματος, αυτήν την φορά αναρτούμε μόνο τα πρώτα 40 λεπτά της εκπομπής ´Εμπειριων Συλλέκτης¨.

Εώς την επόμενη συνάντηση μας, είτε μέσα από εδώ από το blog μας, experiences collector (experiencescollector.blogspot.com), είτε μέσω του καθιερωμένου μας πια ραντεβού την Πέμπτη το βράδυ στις 23:00 από το URL ellinikosfm (ellinikosfm.com) να είστε καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα.

Καλή σας ακρόαση...και...Εις το επανιδείν...

Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.