Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 19/07/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Και απόψε ξημερώματα Παρασκευής είμαστε μαζί σας, για να αναρτήσουμε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo, που μόλις ολοκληρώθηκε. Στο γνωστό μας πια ραντεβού, κάθε Πέμπτη 23:00 ακριβώς και για δύο ώρες ήμασταν πάλι παρόντες και δημιουργήσαμε για άλλη μια φόρα μια πολύ όμορφη και αμφίδρομη επικοινωνία.

Ωστόσο, επειδή η ομάδα του Dj ALeJaNDRo χρειάζεται και ξεκούραση, συμφωνήσαμε με τον Ellinikos FM, λόγω και καλοκαιριού να απέχουμε για κάποιες εκπομπές. Κατά αυτόν τον τρόπο εκπομπές δεν θα κάνουμε την επόμενη Πέμπτη 26/07, όπως και 16/08 αλλά και 30/08. Κάναμε το αδύνατον δυνατό να λείψουμε όσο το δυνατόν λιγότερο, αφού η απήχηση της εκπομπής μας είναι μεγάλη αλλά και η αγάπη σας προς εμάς έμπρακτη.

Το ότι είναι μεγάλη η απήχηση της εκπομπής μας φαίνεται και από το ότι την προηγούμενη Παρασκευή, η εφημερίδα «Δημοκρατία», είχε τίτλο και ανάλυση που έγινε στην εκπομπή μας μαζί με τον φίλο της εκπομπής Μάρκο.

Βέβαια ο Experiences Collector και το blog που στηρίζει και την εκπομπή μας, www.experiencescollector.com, δεν σταματά ούτε μια μέρα την επικοινωνία με όλους και όλες εσάς. Όπως επίσης δεν σταματά και η επικοινωνία μας μέσω του e-mail του blog μας, experiencescollector@gmail.com. Το συμπέρασμα είναι ένα: όλοι μπορεί να ξεκουράζονται, αλλά ο Experiences Collector, είναι πάντα έτοιμος να αναρτήσει το οποιοδήποτε άρθρο για όποιο θέμα του κινήσει την περιέργεια.

Σήμερα το άρθρο που θα σας προτείνουμε είναι το τελευταίο που ανεβάσαμε και αφορά ένα καλλιτεχνικό-πολιτιστικό γεγονός και δεν είναι άλλο από την συναυλία της Χάρις Αλεξίου – Δήμητρας Γαλάνη, με τίτλο «Χαρούλα Αλεξίου – Δήμητρα Γαλάνη, στην σκιά των Βράχων…» και βρίσκεται στο παρακάτω URL: http://experiencescollector.blogspot.gr/2012/07/blog-post_15.html

Κατά αυτόν τον τρόπο λοιπόν φίλοι μου και φίλες μου έχουμε παρακάτω το URL της σημερινής μας εκπομπής που με ένα απλό κλικ πάνω σε αυτό και πατώντας το κουμπί PLAY μετά μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης». Οι φανατικοί ωστόσο μπορείτε να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3, πατώντας αμέσων μετά το κουμπί DOWNLOAD.

http://www14.zippyshare.com/v/95264009/file.html

Έως την επόμενη ραδιοφωνική μας συνάντηση που είναι την Πέμπτη 02/08/2012 στις 23:00…

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Infringement Search Tool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.