Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

EURO 2012...Ένας Τελικός Μόλις 35 Λεπτών...!!!

Φίλοι μου και φίλες μου, σήμερα ολοκληρώνουμε με αυτό το άρθρο την αναφορά μας, αλλά και τον σχολιασμό μας για το EURO 2012. Ένα άρθρο όπως θα παρατηρήσετε πολύ επιγραμματικό για τον τελικό μιας κακής τελικά διοργάνωσης, χωρίς συγκινήσεις, χωρίς εκπλήξεις και χωρίς καθόλου καλή διαιτησία.

Χθες λοιπόν το βράδυ όλοι οι φίλαθλοι από όλες τις χώρες, κάθισαν να παρακολουθήσουν ένα τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες της γηραιάς ηπείρου, όπως αυτές είχαν αποδειχθεί μέχρι εκείνη την στιγμή.

Ωστόσο, αντί να παρακολουθήσουν ένα τόσο σημαντικό αγώνα, είδαν ένα ματς που τέλειωσε μόλις στο 35’ του πρώτου ημιχρόνου. Από εκείνη την στιγμή και μετά απλά δεν υπήρχε αγώνας, η Ισπανία με το 2-0 είχε ήδη σηκώσει το κύπελλο αυτό.

Ιταλία δεν είδαμε σε καμία περίπτωση σε αυτόν τον αγώνα, γιατί τα παιδιά ή «το είχαν πάρει πάνω τους» μετά την μεγαλειώδη νίκη επί της Γερμανίας, ή διότι δεν ήταν έτοιμοι ψυχολογικά για μια τόσο σημαντική αναμέτρηση.

Η Ισπανία δίκαια κέρδισε, με το μεγαλύτερο παρακαλώ σκορ σε τελικό Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εθνικών ομάδων. Δυστυχώς για τους Ιταλούς η Ισπανία θυμήθηκε να παίξει στον τελικό. Ένα αγώνα έκανε σύμφωνα με τις δυνατότητες της, και χάρη σε αυτόν τον αγώνα, έγινε η μόνη ομάδα που κατακτά για τρίτη συνεχόμενη φορά το κύπελλο μιας μεγάλης διοργάνωσης σε εθνικό επίπεδο μετά το EURO 2008 και το μουντιάλ.

Man Of the Mats ο Ινιέστα απολύτως δικαιολογημένα. Βέβαια αυτό που προκαλεί τεράστιο γέλιο, αλλά και μας δηλώνει σε όλους και όλες το επίπεδο της διοργάνωσης, είναι πως πολυτιμότερος παίχτης, «το χρυσό παπούτσι» της διοργάνωσης το πήρε ο Τόρες. Καλύτερος παίχτης όλου του EURO 2012 ήταν δηλαδή ο Φερνάντο Τόρες, ο παίχτης που τον έχουν όλες οι ομάδες ξεγραμμένο, ο παίχτης που επειδή έβαλε ένα γκολ (όπως όλα που βάζει), όταν είχαν κριθεί όλα, σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό EURO ήταν ο καλύτερος παίχτης της διοργάνωσης. Να υποθέσω πως αυτή η επιλογή είναι ανάλογη με την επιλογή του χειρότερου διαιτητή της διοργάνωσης να διευθύνει τον τελικό. Κατανοητό πια, αν αναλογιστούμε πως το επόμενο EURO θα γίνει στα γήπεδα της Γαλλίας, πως το πράγμα «βρωμάει από το κεφάλι».

Μια πολύ κακή, αδιάφορη – ανιαρή διοργάνωση ευτυχώς τέλειωσε.

Υ.Γ. Ώρα φίλοι μου και φίλες μου για το Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ που ξεκινάει σήμερα με την Εθνική ομάδα του μπάσκετ να παίρνει μέρος σε αυτό. Ο σημερινός αγώνας με την Ιορδανία είναι στις 21:00 ακριβώς και της Τετάρτης ο αγώνας με το Πουέρτο Ρίκο είναι στις 03:00. Καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα, την αξίζει και είμαι βέβαιος πως θα την έχει.

Protected by Copyscape Plagiarism Checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.