Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

EKΠOMΠH 12/07/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOS FM!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Και σήμερα, Παρασκευή πια, είμαστε μαζί σας για να σας αναρτήσουμε από αυτό εδώ το βήμα την εκπομπή της Πέμπτης 12/07/2012. Μέσα στην καθημερινότητα που περνάει ο καθένας μας, ελπίζω αλλά συνάμα και εύχομαι να είστε όλοι και όλες καλά και να μπορέσαμε αυτές τις δύο ώρες που διαρκεί η εκπομπή μας (23:00 – 01:00) «Εμπειριών Συλλέκτης» να σας κρατήσαμε πολύ όμορφη συντροφιά.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει στο blog μας, www.experiencescollector.com, μια συνεχής ροή άρθρων. Ελπίζω όλοι και όλες να τα διαβάζετε, αλλά και να συμφωνείτε ή ακόμα και να διαφωνείτε με αυτά. Αυτό που θέλω εγώ να σας πω σαν Experiences είναι πως 1 χρόνο και δέκα πέντε ημέρες που είναι αυτό το blog στον αέρα, έχουν αναρτηθεί 120 άρθρα με το σημερινό και η απήχηση τους ήταν άκρως ικανοποιητική. Γι’ αυτό σας ευχαριστώ προσωπικά για την δύναμη που μου δίνετε για να συνεχίσω, αλλά και να υπακούω στο δικό μου ρητό πως «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο…». Γι’ αυτό να γνωρίζετε όλοι και όλες πως τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Σήμερα θα σας πάω πολύ πίσω, πέρσι τέτοιο καιρό, στις αρχές ακόμα έγραφα δυο πολύ διαχρονικά, θα το πω άρθρα και αυτά θα σας συστήσω να διαβάσετε όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη.

Το πρώτο πολιτικό, «Ηγέτες – πολιτικοί & παιδάκια» και βρίσκεται στο παρακάτω URL: http://experiencescollector.blogspot.gr/2011/06/blog-post_23.html

Το δεύτερο άκρως καλοκαιρινό, «Σαββατοκύριακο Στις Παραλίες Της Αττικής» και βρίσκεται στο παρακάτω URL: http://experiencescollector.blogspot.gr/2011/06/blog-post_27.html

Από εκεί και πέρα τα άλλα είναι γνωστά. Αριστερό κλικ πάνω στο παρακάτω Link και μετά το κουμπί Play και ακούτε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo. Για να την κατεβάσετε στο προσωπικό σας αρχείο, απλά πατήστε το κουμπί Download.

http://www14.zippyshare.com/v/16516689/file.html

Έως την επόμενη συνάντησή μας,

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.