Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 04/10/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μας και φίλες μας καλημέρα σας. Είμαστε και σήμερα μαζί, ξημερώματα Παρασκευής, για να αναρτήσουμε αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo και την παρέα του, το Link που σας οδηγεί στην σημερινή 04-10-2012 εκπομπή μας.

Φυσικά όπως κάνουμε πάντα, συνοδεύουμε αυτήν την ανάρτηση με ένα άρθρο αρκετά σύντομο για όλους και όλες εσάς που εμπιστεύεστε και την εκπομπή μας αλλά και το blog, www.experiencescollector.com, που μας στηρίζει.

Σήμερα θέλω να σας προτείνω να αναγνώσετε απαραίτητα το άρθρο που υπάρχει στο παρακάτω Link, http://experiencescollector.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html. Έχει τίτλο «Σύγχρονοι Ραδιοφωνικοί Παραγωγοί» και αποτελεί ένα εφαλτήριο για να δούμε τα κακώς κείμενα στον κλάδο αυτό αλλά ακόμα πιο πολύ προτάσεις για μια νέα, επανεκκίνηση του λειτουργήματος αυτού. Πρέπει οπωσδήποτε όλοι και όλες οι φίλοι της εκπομπής να το διαβάσετε. Εκεί ο Experiences Collector γράφει και μια ιστορία που αφορά την εκπομπή μας αλλά και προσωπικά εμένα (Dj ALeJaNDRo). Εκεί επίσης θα δείτε τα προβλήματα που υπάρχουν γενικά στον κλάδο αυτόν ανεξαρτήτως αν ο παραγωγός κάνει εκπομπή στα FM ή στο διαδίκτυο.

Επίσης να σας πούμε πως γίνονται κάποιες επιχειρηματικές κινήσεις πάνω στο blog που μας στηρίζει και πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας το ανακοινώσουμε και αυτό.

Η εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo, κάθε Πέμπτη 23:00 με 01:00 αποκλειστικά και μόνο στον www.ellinikosfm.com, απλά να σας αναφέρουμε ότι κάθε φορά βρίσκει ανταπόκριση σε όλο και περισσότερους ακροατές και για αυτό σας οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όπως επίσης να σας αναφέρουμε πως το blog που μας στηρίζει έχει ήδη 17.000 προβολές και αυτό δείχνει πραγματικά πως τίποτα δεν είναι τυχαίο, αλλά σας μεταφέρω και τα λόγια του Experiences Collector πως «αυτή η εμπιστοσύνη με γεμίζει περισσότερη ευθύνη προς όλους και όλες τις αναγνώστριες».

Καταλήγοντας όπως πάντα να σας παρουσιάσω αυτό που περιμένετε. Παρακάτω είναι το URL που μπορείτε με ένα απλό κλικ πάνω να ακούσετε πατώντας φυσικά πριν το κουμπί Play τη σημερινή μας εκπομπή. Από εκεί και πέρα οι φανατικοί και οι φανατικές με το κουμπί αμέσως μετά, Download, μπορούν να κατεβάσουν σε μορφή MP3 ολόκληρη την σημερινή μας εκπομπή.

http://www44.zippyshare.com/v/53718007/file.html

Έως την επόμενη ραδιοφωνικοί μας συνάντηση, την Πέμπτη 18-10-2012, επικοινωνούμε από το experiencescollector@gmail.com και διαβάζουμε φανατικά www.experiencescollector.com.

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

   
Protected by Copyscape Duplicate Content Detector

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.