Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 25/10/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι και φίλες μας καλησπέρα σας ή και καλημέρα σας. Είμαστε και σήμερα μαζί σας να ανεβάσουμε για όλους και όλες εσάς την σημερινή εκπομπή, Πέμπτη 25/10/2012, που μόλις ολοκληρώθηκε αποκλειστικά και μόνο στο URL www.ellinikosfm.com. Πιστοί στο ραντεβού μας για άλλη μια Πέμπτη προς Παρασκευή δημιουργήσαμε και σήμερα άλλη μια εκπομπή ενημέρωσης και διασκέδασης για όλους και όλες εσάς.

Σήμερα πρέπει να σας αναφέρω εκτός από τα συνηθισμένα και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή και δεν μπορέσαμε να σας πούμε την δικιά μας καληνύχτα. Ξαφνικά και ενώ ήταν σε εξέλιξη τα τελευταία 10 λεπτά της εκπομπής, το URL του ellinikosfm μας πέταξε εκτός του προγράμματος με συνέπεια να μην μπορούμε να ξανά συνδεθούμε και άρα να μην μπορούμε να κλείσουμε την εκπομπή μας, όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Φυσικά και υπήρχαν και άλλα προβλήματα κατά την διάρκεια της εκπομπής αλλά δεν είναι της ώρας να τα αναλύσουμε. Το μόνο που ελπίζουμε και εγώ προσωπικά αλλά και η ομάδα μου είναι να μην ξανά υπάρξουν τέτοια συμβάντα.

Από εκεί και πέρα σήμερα έχω να σας προτείνω μια σειρά από άρθρα, από το blog που μας στηρίζει (www.experiencescollector.com), και δεν είναι άλλα από αυτά που αναφέρονται στον Steve Jobs μια και πριν λίγο καιρό κλείσαμε ένα χρόνο χωρίς αυτόν. Κατά αυτόν τον τρόπο αυτά τα άρθρα θα τα βρείτε στο παρακάτω URL και είναι πολύ χρήσιμα να τα διαβάσετε, για να ανακαλύψετε και εσείς την ποιότητα αυτού του ανδρός.


Και τώρα στα γνωστά μας, παρακάτω θα βρείτε το URL που έχει ανέβει ήδη η σημερινή μας εκπομπή. Με ένα απλό κλικ πάνω του και μετά πατώντας το κουμπί Play μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo και την παρέα του, για όσους ή όσες την έχασαν η θέλουν απλά να την ξανακούσουν. Οι φανατικοί ωστόσο με ένα ακόμα κλικ στο κουμπί Download μπορούν να την έχουν και στο αρχείο τους σε μορφή MP3.


Έως την επόμενη ραδιοφωνική συνάντησή μας, την επόμενη μόλις Πέμπτη 01/11/2012 στις 23:00 ακριβώς, επικοινωνούμε από το email experiencescollector@gmail.com, και διαβάζουμε φανατικά τα άρθρα που ανεβαίνουν στο γνωστό σε όλους και όλες blog, www.experiencescollector.com.

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν… 

Protected by Copyscape Duplicate Content Check

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.