Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 18/10/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Είναι κιόλας Παρασκευή 19/10/2012 και έχουμε ολοκληρώσει ήδη και αυτήν την εκπομπή μας στον www.ellinikos.fm. Αυτήν την φορά ήμασταν συνεπείς στο ραντεβού μας, κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 01:00, με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo και την παρέα του.

Δεκαπέντε μέρες χωρίς εμάς, δεν ξέρω πως πέρασαν για εσάς αλλά εγώ έχω να σας πω πως μας λείψατε πολύ, αλλά από την άλλη αυτή η διακοπή ήταν επιβεβλημένη για πολλούς και διάφορους λόγους. Οι κυριότεροι από αυτούς τους λόγους είναι η εργασιακή υπερφόρτωση μου αλλά και η απουσία του φίλου της εκπομπής Μάρκου για υποχρεώσεις εκτός Αθήνας. Μια απουσία που συνεχίστηκε και σε αυτήν την εκπομπή που μόλις ολοκληρώθηκε. Ελπίζω από την επόμενη εκπομπή, 25/10/2012, να αρχίσουν να κυλάνε όλα ομαλά ξανά μέσα στο γνωστό μας πρόγραμμα με τις αγαπημένες μας συνήθειες.

Από εκεί και πέρα σήμερα φυσικά είμαστε μαζί σας για να σας ανεβάσουμε σε συγκεκριμένο URL την εκπομπή που μόλις ολοκληρώθηκε για όλους και όλες εσάς. Κατά αυτόν τον τρόπο παρακάτω θα βρείτε το URL που με ένα κλικ πάνω του και μετά πατώντας το κουμπί Play, θα ακούσετε την σημερινή μας εκπομπή. Ωστόσο οι φανατικοί, που γνωρίζω πως είστε και πολλοί από τα στατιστικά του συγκεκριμένου site, μπορείτε να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3 πατώντας αμέσως μετά το κουμπί Download.


Το blog που μας στηρίζει, www.experiencescollector.com, την εβδομάδα που πέρασε ανέβασε ξανά μια αγαπημένη σας ενότητα. Το όνομα αυτής «Ρητά & Γνωμικά», το τρίτο μέρος, το οποίο και είχε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, πράγμα που διαφάνηκε από τα χτυπήματα (κλικ) στο συγκεκριμένο θέμα. Όλα αυτά τα ρητά – γνωμικά είναι αυτά που εκφωνούμε εμείς στο τέλος της εκπομπή μας. Έτσι μαζεύονται και σας παραθέτονται σε ένα ολοκληρωμένο άρθρο για όλους και όλες εσάς. Το συγκεκριμένο λοιπόν άρθρο μπορείτε να το βρείτε στο http://experiencescollector.blogspot.gr/2012/10/3.html.

Έως την επόμενη ραδιοφωνική συνάντηση, την επόμενη Πέμπτη 25/10/2012, επικοινωνούμε από το email experiencescollector@gmail.com, και διαβάζουμε πολύ φανατικά www.experiencescollector.com.

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Duplicate Content Finder

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.