Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ 19/12/2013, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μας και φίλες μας καλησπέρα ή καλημέρα σας ανάλογα από ποιο ημισφαίριο της γης διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές. Είμαστε μαζί, και αυτήν την Πέμπτη 19-12-2013, αμέσως μετά την εκπομπή μας «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo και την GeoRGiNa, για να σας δώσουμε το URL αυτής της εκπομπής, για να σας αναρτήσουμε αυτήν την εκπομπή εδώ στο blog που μας στηρίζει.

Εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» που προβάλλεται αποκλειστικά από το URL του ellinikosfm.com κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 00:00 ζωντανά, αλλά και ηχογραφημένη κάθε - επόμενη - Πέμπτη 00:00 με 01:00. Φυσικά και στην τελευταία εκπομπή μας πριν τα Χριστούγεννα, αφού εμείς δεν θα κάνουμε εκπομπή την πρώτη ημέρα των Χριστουγέννων, θέλαμε να σας δώσουμε μια εκπομπή που θα σας κάνει παρέα με πολύ μουσική όλες τις γιορτές.

Παρακάτω θα βρείτε το URL και αυτής της εκπομπής που μπορείτε πατώντας πάνω του και μετά το κουμπί Play που θα βρείτε, να ακούσετε την εκπομπή αυτή που μόλις ολοκληρώθηκε, όποτε εσείς επιθυμείτε. Επίσης οι φανατικοί πατάτε το κουμπί Download και έχουν την εκπομπή αυτή στον υπολογιστή τους σε μορφή MP3.


Και σήμερα μαζί μας ήταν το blog, www.experiencescollector.com, και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να διαβάζετε άρθρα από το συγκεκριμένο βήμα επικοινωνίας. Άλλο ένα βήμα επικοινωνίας μας είναι και το e-mail μας, experiencescollector@gmail.com που μπορείτε να μας στέλνετε ιδέες σας, ερωτήσεις σας, ακόμα και παρατηρήσεις σας.

Το blog που μας στηρίζει, αυτήν την εβδομάδα ανέβασε ένα άρθρο οικονομικής ενημέρωσης, για όλους και όλες εσάς. Ο τίτλος του «Φόρος Πολυτελούς Διαβίωσης. Η μεγάλη κλοπή», και αναφέρεται στην φοροκλοπή, που επιβάλλει η κυβέρνηση στους έχοντες αυτοκίνητο από 2000 κυβικά και πάνω. 


Έως την επόμενη ζωντανή συνάντησή μας, την νέα χρονιά πια,  που θα είναι την Πέμπτη 02-01-2014 στις 23:00 ακριβώς, σας ευχόμαστε να είστε πάρα πολύ καλά και να γεμίζετε ολοένα και περισσότερες Εμπειρίες στην καθημερινότητά σας. Και να θυμάστε πως και οι καλές αλλά και οι κακές Εμπειρίες χρειάζονται για να συνεχίζουμε ομαλά την ζωή μας.

Καλή Σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Web Plagiarism Check

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.