Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

«Απλά…RiaLTo»!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Όσοι ακολουθείτε τον Experiences Collector, και διαβάζετε άρθρα του μέσα από αυτό το βήμα θα έχετε καταλάβει πως δεν μπαίνω συχνά σε διαφημιστική καμπάνια μέσα από αυτό το blog. Αν έχει γίνει αυτό, σε όλο τον καιρό που είναι On-line αυτό το blog, θα είναι μετρημένες οι φορές στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Οι οικονομικές δυσκολίες που όλοι και όλες αντιμετωπίζουμε, σίγουρα δεν μας δίνουν πολλές επιλογές για εξόδους μέσα στην εβδομάδα. Το μόνο βέβαιο είναι πως για ένα καφέ, μέσα στο Σαββατοκύριακο, σίγουρα θα υπάρξει και χρόνος αλλά και διάθεση. Η έξοδος αυτή, θα πρέπει να συνοδευτεί με την ανάλογη ποιότητα περιβάλλοντος αλλά και ποιότητας του καφέ.

Η πρότασή μου, για ένα καλό συνδυασμό ποιότητας, περιποίησης αλλά και περιβάλλοντος είναι το μαγαζί που τιτλοφορείται «Rialto». Το Rialto είναι ένα μαγαζί 19 ετών, με διακρίσεις στην ποιότητα αλλά και παρασκευή του καφέ, που έρχεται να το αποδείξει ακόμα πιο περίτρανα στις μέρες μας με την στροφή του σε ακόμα πιο ποιοτικό καφέ. Το εν λόγω μαγαζί βρίσκεται Ηρώων Πολυτεχνείου 4 στην Ηλιούπολη και προσφέρει μια αίθουσα γεμάτη χρώματα με πολύ φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον δύο ορόφων.


Η μουσική που παίζει στα ηχεία του Rialto είναι Lounge, διακρίνεται για τον καφέ του, και την ποικιλία στις γεύσεις του αλλά και στην μεγάλη ειδίκευση του προσωπικού στον τομέα αυτό, φυσικά με πολλά βραβεία στην δημιουργία του τέλειου καφέ. Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι το Rialto εκτός από τόπος για καφέ – ροφήματα, είναι και ένας εκλεκτός χώρος για φαγητό, αφού περιέχει στον κατάλογό του πλειάδα ποιοτικών γεύσεων.

Φυσικά για να λειτουργεί τόσο καλά όλη η ομάδα του Rialto, δεν μπορεί πάρα να έχει και τον κατάλληλο καθοδηγητή. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, τελείως προσιτός με τον κόσμο, τελειομανής για την ατμόσφαιρα του μαγαζιού του αλλά και για την ποιότητα του καφέ του δείχνει τον δρόμο της επιτυχίας για το Rialto. Δρόμο της επιτυχίας που περπατάει εδώ και 19 χρόνια με σταθερά ανοδικά βήματα.

Θυμάμαι να επισκέπτομαι το Rialto, τουλάχιστον από το 1997, και αυτό που με ενθουσίαζε πάντα ήταν πως κάθε χρόνο κάτι άλλαζε στο μαγαζί πάντα προς το καλύτερο. Άλλαζε τόσο σε θέμα διαρρύθμισης - ατμόσφαιρας όσο και σε ποιότητα εξυπηρέτησης.

Η τελευταία στροφή του Rialto έχει να κάνει με την ποιότητα του καφέ που προσφέρει. Αρκεί να σας αναφέρω πως ο καφές που θα πιείτε στο Rialto κόβεται κάθε 15 ημέρες πράγμα που δεν συναντάς σε κανένα από τα μεγάλα μαγαζιά της Αθήνας.

Σε περίπτωση που περάσετε από την Ηλιούπολη που εδρεύει η εν λόγω επιχείρηση πρέπει να κάνετε μια στάση, απαραίτητα, για να πιείτε ένα απλό εσπρέσο από το νέο χαρμάνι του καφέ του Rialto. Είμαι βέβαιος για τον εντυπωσιασμό σας από τα αρώματα και την γεύση του καφέ που θα γευτείτε.

Τα καλά διαχρονικά πράγματα, σίγουρα, πρέπει να τα αναδεικνύουμε. Και εγώ μέσα από αυτό το άρθρο θέλησα να σας δώσω μια πολύ δυνατή επιλογή για μια έξοδο σας, για την διασκέδασή σας.

Η εμπιστοσύνη μου στο εν λόγω μαγαζί είναι δεδομένη, αλλά και διαχρονική. Για αυτό σε όποιον με ρωτάει την γνώμη μου για ένα καλό ρόφημα – φαί, δεν θα πάψω να του λέω… «Απλά…Rialto»!!


Υ.Γ.1 Να μην ξεχάσω να σας αναφέρω πως επειδή μια επίσκεψη πότε δεν είναι αρκετή, και επειδή είμαι βέβαιος πως μετά την πρώτη σας επίσκεψη θα ακολουθήσουν κι άλλες, να σας προτείνω ακόμα να απολύσετε τις νέες γεύσεις τσαγιού (που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού στην Αθήνα), όπως και την Σαγκριά που ετοιμάζουν στον μαγαζί που σίγουρα δεν θα την έχετε γευτεί κατά αυτόν τον τρόπο ποτέ ξανά στην ζωή σας. 
   
Υ.Γ.2 Ιστότοπος παραπομπής του μαγαζιού είναι το http://www.rialtolounge.gr και τα τηλέφωνα του Rialto είναι 210-9958762

Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.