Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Person Art...Μια πολύ Προσωπική επιλογή!!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας και Χρόνια σας Πολλά. Χρόνια Πολλά για αυτές τις Άγιες μέρες με πολλές ευχές για πολλή σωματική αλλά και πνευματική υγεία.

Σήμερα είμαστε μαζί σας λίγες ημέρες πριν αλλάξει ο χρόνος, για να σας κάνουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για τα τελευταία δώρα σας για τα αγαπημένα σας άτομα. Και επειδή για όλα τα αγαπημένα σας άτομα, που σας αγαπούν πραγματικά, και είναι μαζί σας σε θετικές & αρνητικές στιγμές της ζωής σας, αξίζει μόνο ένα προσωπικό δώρο η PersonArt είναι μαζί μας για να μας δώσει αυτή την λύση.

Η PersonArt είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται κυρίως μέσα από το site της, www.personart.gr, όπου και θα βρείτε πολλά είδη δώρων που ως κύριο χαρακτηριστικό τους έχουν την έννοια του προσωπικού δώρου. Τα αντικείμενα που μπορείτε να βρείτε μέσα στο site μπορείτε να τα κάνετε εντελώς προσωπικά, αφού μπορείτε να γράψετε ο,τιδήποτε πάνω σε αυτά, αλλά και να προσθέσετε φωτογραφίες σας που θα σας δώσουν ένα άριστο - άρτιο και εντελώς πρωτότυπο αποτέλεσμα. 
   
Το μεράκι, αλλά και η τελειομανής προσέγγιση της ιδιοκτήτριας – σχεδιάστριας της εταιρίας εξασφαλίζει την ποιότητα, αλλά και την διαχρονικότητα του δικού σας Personal δώρου. Το κυριότερο στην ζωή είναι να βλέπουμε την δουλειά μας σαν χόμπι, σαν δημιουργία που μέσα από εκεί εκφραζόμαστε και η ιδιοκτήτρια της εταιρίας το έχει πετύχει αυτό απόλυτα και αυτό και μόνο εξασφαλίζει το αποτέλεσμα της δημιουργίας που θα πάρετε στα χέρια σας.




Να τονίσω κάπου εδώ πως μια προσωπική δημιουργία θα περίμενε κανείς να μην είναι οικονομική. Ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι, πως μέσα στο site θα βρείτε πάρα πολλές προσιτές προτάσεις, πάντα personal, για όλες τις τσέπες.

Όταν έμαθα για το συγκεκριμένο εγχείρημα από προσωπικό μου φίλο και σύζυγο της ιδιοκτήτριας πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Εντυπωσιάστηκα, γιατί προσωπικά θεωρώ ό,τι καλύτερο, να πάρω ένα αντικείμενο που να είναι εντελώς προσωπικό. Ένα δώρο που θα το έχω για πάντα και θα εξασφαλίζει μέσα από την ποιότητά του, την έννοια του αντικειμένου που θα με εκφράζει για πάντα. Βέβαια αυτός ο εντυπωσιασμός κράτησε μέχρι να αποκτήσω το πρώτο δικό μου personal βραχιόλι. Πια δεν υπάρχει εντυπωσιασμός, αλλά θαυμασμός για την αντικειμενικά τέλεια δημιουργία. 



Ελπίζω από τις φωτογραφίες, αλλά και μέσα από την περιγραφή που σας παραθέτω μέσα από αυτό το άρθρο για την Pesonart να σας διεγείρω το ενδιαφέρον και να επισκεφτείτε έστω και για μια φορά τον ιστότοπο της επιχείρησης. Μόλις πληκτρολογήσετε το www.personart.gr είμαι βέβαιος για την κατάληξη της επίσκεψής σας, που θα είναι μια παραγγελία εντελώς προσωπική όπως και η επιλογή που θα κάνετε. 

Protected by Copyscape DMCA Copyright Search

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.