Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΠΟΜΠΗ 09/01/2014, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μας και φίλες μας καλησπέρα ή καλημέρα σας. Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά να έχουμε. Οι μέρες ανάπαυσής μας περάσανε και έτσι είμαστε πάλι μαζί. Είμαστε μαζί για να σας αναρτήσουμε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον DjALeJaNDRo που συνεχίζει να μένει πιστή στο γνωστό ραντεβού μας, κάθε Πέμπτη 23:00 με 00:00.

Η ολοκλήρωση της σημερινής μας εκπομπής μας βρίσκει χαρούμενους για την απήχηση που είχε η εκπομπή μας μετά από όλες αυτές τις ημέρες που λείπαμε. Παρακάτω θα βρείτε το URL που θα σας οδηγήσει στην γνωστή σελίδα και πατώντας το κουμπί Play θα ακούσετε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» τις 09/01/2014. Οι φανατικοί με το κουμπί Download την κατεβάζουν στον υπολογιστή τους σαν αρχείο MP3.


Αναμένουμε λοιπόν όπως πάντα άλλωστε, τα σχόλιά σας, τις εντυπώσεις σας, αλλά και τις ευχές σας στο στο e-mail μας experiencescollector@gmail.com. Να σημειώσω κάπου εδώ πως στις 02/01/2014, προσπαθήσαμε να σας κάνουμε μια εκπομπή έκπληξη για όλους και όλες εσάς, αλλά λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων της ομάδας που θα έκανε αυτήν την εκπομπή, την ακυρώσαμε. 

Από εκεί και πέρα να ευχαριστήσουμε και το blog, www.experiencescollector.com, που παραμένει κοντά μας και μας στηρίζει και σε αυτήν την καινούργια χρονιά. Το άρθρο που θα σας προτείνουμε δεν είναι άλλο από αυτό που ανάρτησε ο Experiences Collector την παραμονή των Χριστούγεννων, αποτελεί αγαπημένη σας θεματική ενότητα από ότι δείχνουν και οι αναγνώσεις σας και φυσικά έχει τίτλο «Ρητά & Γνωμικά (Μέρος 9ο)!!». Το URL που θα βρείτε το συγκεκριμένο άρθρο είναι το παρακάτω.


Φίλοι μας και φίλες μας, σας ευχαριστούμε που μένετε πιστοί στην εκπομπή μας «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 00:00 και σας δίνουμε ραντεβού στην επόμενη ζωντανή ραδιοφωνική μας συνάντηση την ερχόμενη Πέμπτη 16/01/2013. Ωστόσο από το URL του ellinikosfm.com η εκπομπή μας συνεχίζεται να αναμεταδίδεται και ηχογραφημένη κάθε Πέμπτη αμέσως μετά την ζωντανή μας μετάδοση (δηλαδή 00:00 με 01:00).

Καλή χρονιά σε όλους και σε όλες με τις καλύτερες των ευχών από όλη την ομάδα της εκπομπής μας. Ωστόσο η Υγεία και η Ευτυχία σε όλους και σε όλες πάνω από όλα θα παραμένει πάντα μια διαχρονική και πολύ καλή ευχή. Η σωματική και η ψυχική υγεία είναι κάτι που δεν αναπληρώνετε με τίποτα στην καθημερινότητα μας.

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Web Plagiarism Finder

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.