Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΕΚΠΟΜΠΗ 10/04/2014, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μας και φίλες μας καλησπέρα σας ή καλημέρα σας αναλόγως από ποιο ημισφαίριο της γης διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές. Είμαστε και σήμερα μαζί σας, Παρασκευή  για να σας αναρτήσουμε το URL της εκπομπής «Εμπειριών Συλλέκτης» που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ 23:00 με 00:00 στο URL του ellinikosfm.com.

Μετά και την χθεσινή μας εκπομπή θα κάνουμε άλλες 15 ημέρες να τα πούμε, αφού μεσολαβούν οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα. Ημέρες που πρέπει όλοι και όλες να ξεκουραστούμε κυρίως πνευματικά, αφού αυτές οι ημέρες βοηθούν σε αυτήν την ψυχική ηρεμία. Φυσικά το καλύτερο για όλους και όλες είναι να έχουμε γύρω μας, αυτές τις Άγιες Ημέρες, αποκλειστικά και μόνο άτομα που μας αγαπάνε και νοιάζονται για εμάς.

Η χθεσινή εκπομπή μας ανεβαίνει σήμερα στο διαδίκτυο, γιατί ύστερα από απαίτηση του blog που μας στηρίζει,www.experiencescollector.com, έπρεπε το άρθρο που τρέχει ήδη, και θα σας προτείνουμε και σήμερα μέσα από το άρθρο αυτό, να μείνει λίγο ακόμα στην θέση Νο1 του blog, αφού σημειώνει μεγάλη αναγνωσιμότητα. Το συγκεκριμένο άρθρο έχει τίτλο «Δημοκρατία… ή Δικτακτορία…;;!!», και βρίσκεται στο παρακάτω URL


Ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον άρθρο που σας προτείνω ανεπιφύλακτα να αναγνώσετε όλοι και όλες.

Από εκεί και πέρα να πούμε πως παρακάτω θα βρείτε το URL της χθεσινής μας εκπομπής, «Εμπειριών Συλλέκτης», που πατώντας πάνω σε αυτό και μετά το πλήκτρο Play μπορείτε να ακούσετε  απλά την εκπομπή της Πέμπτης 10-04-2014. Οι φανατικοί ωστόσο μπορούν πατώντας το κουμπί Download να κατεβάσουν την συγκεκριμένη εκπομπή στον υπολογιστή τους σε μορφή MP3. Από το συγκεκριμένο URL μπορείτε να μας ακούσετε, όποτε εσείς επιθυμείτε. Βέβαια έχουμε και ένα ηχογραφημένο ραντεβού, πριν το Πάσχα, αποκλειστικά από το URL του ellinikosfm που είναι το την Παρασκευή στις 00:00 με 01:00, για όσους ή όσες χάσανε την προηγούμενη εκπομπή μας.

http://www3.zippyshare.com/v/49475630/file.html
Επίσης να αναφέρω και τους χορηγούς της εκπομπής μας, Εμπειριών Συλλέκτης, που είναι φυσικά το blog, www.experiencescollector.com, αλλά και η εταιρία ηλεκτρονικών υπολογιστών Safemode PC, που εδρεύει στην Κόρινθο (Περιάνδρου 69), και περισσότερα στοιχεία για αυτήν θα βρείτε στο www.safemodepc.gr.  Τέλος να σας αναφέρω πως τα άρθρα που γράφουμε για την εκπομπή μας μαζί με το URL αυτής, ανεβαίνουν και στα «Τελευταία Νέα» του ellinikosfm.com.

Έως την επόμενη ζωντανή συνάντησή μας την Πέμπτη 24-04-2014, σας ευχόμαστε να έχετε πάρα πολύ όμορφες γιορτές. Εμείς επικοινωνούμε από το email, experiencescollector@gmail.com. Όλες αυτές τις ημέρες γεμίζουμε πολλές – πολλές Εμπειρίες για να μαζευτούμε εδώ την Πέμπτη 24-04 και να τις μοιραστούμε.

Καλή Σας Ακρόαση,

Καλές Γιορτές,

Καλή Ανάσταση,

Καλό Πάσχα… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Web Copyright Protection

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.