Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΕΚΠΟΜΠΗ 24/04/2014, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μας και φίλες μας καλησπέρα σας και καλημέρα σας. Χρόνια Πολλά με πολλή υγεία σωματική και ψυχική σε όλους και σε όλες. Είμαστε και σήμερα μαζί σας μετά την καθιερωμένη εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» που ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ όπως κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 00:00.

Μετά λοιπόν από ένα 15ήμερο ξεκούρασης, λόγω των εορτών είμαστε μαζί μετά την ωριαία εκπομπή μας, σήμερα 24/04/2014, με τον Dj ALeJaNDRo & την GeoRGiNa. Φυσικά αμέσως μετά την ζωντανή μας εκπομπή κάθε Πέμπτη βράδυ ακολουθεί ηχογραφημένη η προηγούμενη εκπομπή που έχουμε κάνει στο URL του ellinikosFM.

Ελπίζουμε οι γιορτές που πέρασαν να σας έκαναν καλό, αλλά επίσης να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες που γιόρταζαν όλο αυτόν τον καιρό που εμείς δεν είχαμε εκπομπή.

Φυσικά για όσους ή όσες την έχασαν αυτήν την εκπομπή πολύ πιο εύκολα μπορούν να την ακούσουν χωρίς κάποιο πρόγραμμα από το παρακάτω URL. URL που άμα κάνετε ένα απλό κλικ πάνω του και μετά πατώντας το κουμπί Play ακούτε την συγκεκριμένη εκπομπή. Ενώ οι φανατικοί πατώντας το κουμπί Download έχουν την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» της 24/04/2014 στον υπολογιστή τους σε μορφή MP3.

http://www33.zippyshare.com/v/69114351/file.html

Για άλλη μια φορά μαζί μας, για όλη την ώρα, ήταν το blog www.experiencescollector.com, που μας στηρίζει σαν εκπομπή, αλλά και που ανεβάζει και πολύ ενδιαφέροντα άρθρα για όλους και όλες εσάς. Ένα από αυτά ήταν και το «Εμπειρίες… (Μέρος 2ο)», με την αγαπημένη σας ενότητα  που βρίσκεται στο παρακάτω URL

Επίσης άλλος ένα χορηγός, για το δεύτερο μισό της ώρας μας είναι και η εταιρία Safe Mode PC, που εδρεύει στην Κόρινθο και δίνει λύσεις σε οτιδήποτε χρειαστείτε πάνω σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Το site που μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την εταιρία αυτή είναι το http://www.safemodepc.gr/.

Εμείς ανανεώνουμε το ζωντανό ραντεβού μας για την επόμενη Πέμπτη 01-05-2014 στις 23:00 ακριβώς πάντα από το URL του ellinikosfm.com. Η επικοινωνία μας συνεχίζεται να γίνεται από το e-mail μας,experiencescollector@gmail.com. Δεν ξεχνάμε φυσικά να συλλέγουμε Εμπειρίες και κάπως έτσι να προχωράμε στην καθημερινότητά μας, χρησιμοποιώντας όλες αυτές.

Καλή Σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Plagiarism Software

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.