Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Νέα gadget στο www.epxeriencescollector.com!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Είμαστε μαζί σήμερα για να αναλύσουμε αλλά και να σας αναφέρουμε νέα και παλιά gadget του blog μας. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει γίνει μια πολύ μεγάλη, χρονικά, δουλειά για να αναμορφωθεί το Interface του blog μας προς το καλύτερο. Μια δουλειά που θα συνεχιστεί με ολοένα και καλύτερα εργαλεία πάνω στη αρχική σελίδα του blog μας.

Ξεκινώντας από τις νέες προσθήκες, στο πάνω μέρος της σελίδας περνάνε συνεχόμενα τα 8 τελευταία άρθρα μας και με ένα απλό κλικ πάνω τους μπορείτε να διαβάσετε όποιο από αυτά επιθυμείτε.

Στην αριστερή στήλη των gadget, κάτω από την διαφήμιση της διαδικτυακής εκπομπής του Dj ALeJaNDRo, έχει μπει ένας Player που μεταδίδει απευθείας το ραδιοφωνικό σταθμό που κάνει εκπομπές ο Dj ALeJaNDRo, τον ellinikos FM. Φυσικά και είναι φτιαγμένος έτσι ο Player που να ανοίγει μόνο αν εσείς το επιθυμείτε και πατήσετε το Play. Σε λίγες μέρες, ακριβώς μετά το Πάσχα ο Player αυτός θα ανοίγει αυτόματα τις ώρες που κάνει ζωντανή εκπομπή ο Dj ALeJaNDRo (κάθε Πέμπτη 23:00 με 00:00), για να μπορείτε να τον ακούτε και από την σελίδα μας, διαβάζοντας τα ενδιαφέροντα άρθρα μας.

Λίγο παρακάτω και στην ίδια στήλη βρίσκεται το gadget, με τίτλο «Τα Άρθρα Μου» και περιέχει ομαδοποιημένα τα άρθρα που έχουν γραφτεί στο blog μας, και είναι πάνω από ένα σε κάθε κατηγορία. Με ένα απλό κλικ πάνω σε οποιαδήποτε από αυτές τις ενότητες ανοίγουν όλα τα άρθρα που ανήκουν σε αυτήν.

Προχωρώντας παρακάτω, και κάτω από τις ομάδες μας για τα μέσα δικτύωσης μπήκαν κουμπιά που μπορείτε πατώντας πάνω σε οποιοδήποτε (facebook, twitter, google plus) να διαφημίσετε οποιοδήποτε άρθρο μας που σας άρεσε. Φυσικά και αυτό το gadget, αλλά και η κίνηση σας αυτή θα βοηθήσει ακόμα πιο πολύ στην διάδοση της σελίδας μας.

Στο δεξί μέρος τώρα και κάτω από την αθλητική σας ενημέρωση, μπήκε ένα gadget που περνάνε διαδοχικά όλα τα παιχνίδια της ημέρας, όπως και τα αποτελέσματά τους έως εκείνη την στιγμή.

Άλλο ένα πολύ χρήσιμο gadget είναι κάτω δεξιά στο blog μας υπάρχει το κουμπί «ΤΟΡ» που πατώντας το σας πάει στην αρχή της σελίδας που διαβάζεται. Αυτό έγινε διότι πια στο κεντρικό μας interface τρέχουν 3 άρθρα και όχι 2 που υπήρχαν έως τώρα, με αποτέλεσμα να έχει μεγαλώσει πολύ σε μάκρος η πρώτη μας σελίδα.

Στο τέλος της σελίδας μας μπήκαν πια αριθμοί που μπορείτε να επιλέγετε και να βλέπετε τα άρθρα μας αναλόγως την σελίδα που θα επιλέξετε, αντικαθιστώντας το «παλιότερες αναρτήσεις» της google.

Καταλήγοντας να σας αναφέρω επειδή, η σελίδα μας πια συνεργάζεται και επίσημα με την google, αφού μέσα από εκεί διαφημιζόμαστε εμείς σαν Experiences Collector, μέσα στο blog μας θα υπάρχουν πάντα και 3 διαφημίσεις της google.

Όλη αυτή η δουλειά αλλά και η προσπάθεια για να καλυτερεύσουμε το blog μας, αλλά και να το κάνουμε πιο σφαιρικά ενημερωμένο, έχει ξεκινήσει αρκετές εβδομάδες τώρα και θα συνεχιστεί αποκλειστικά για όλους εσάς τους αναγνώστες μας.

Κατά αυτόν τον τρόπο περιμένουμε τις εντυπώσεις σας, αλλά και τυχών παρατηρήσεις σας στο email μας, experiencescollector@gmail.com.

Να είστε όλοι και όλες πάρα πολύ καλά και να μην ξεχνάτε πως κάθε στιγμή μας είναι και μια Εμπειρία μας. Τις Συλλέγουμε και προχωράμε την ζωή μας ολοένα και πιο Έμπειροι.

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.