Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

«Καλησπέρα και Καλημέρα σε όλους και σε όλες...» (Συνεχίζεται...!!)

Φίλοι μας και φίλες μας καλησπέρα σας. Οι μέρες περνάνε και έχουμε ήδη μπει στην τελική ευθεία για την πρώτη εκπομπή μας στο URL του ellinikosfm.com. Η εκπομπή λοιπόν «Εμπειριών Συλλέκτης»  με τον Dj ALeJaNDRo επιστρέφει και θα είναι μαζί σας από 09/10/2014 και κάθε Πέμπτη βράδυ στις 23:00 ακριβώς και για μια ολόκληρη ώρα με πολλές καινοτομίες και φέτος.

Έχει γίνει πια θεσμός να κάνουμε πράγματα, να βάζουμε ενότητες, και να τις ακολουθούν όλοι οι φίλες και φίλοι που κάνουν ραδιοφωνικές εκπομπές. Φέτος οι ενότητες μέσα στην εκπομπή μας θα είναι 3. Φυσικά και θα περιέχονται τα ελληνικά τραγούδια που μας κάνουν συντροφιά όλα αυτά τα χρόνια αλλά μέσα από την εκπομπή μας, θα ακούσουμε και παλιά ξένα κομμάτια, και Club Mix από γνωστό Dj που θα μιξάρει μόνο για εμάς αλλά και πολιτικό σχόλιο που είχε λείψει από την εκπομπή μας τον τελευταίο χρόνο.

Όλα αυτά λοιπόν ξεκινάνε από 09/10 και θα πάμε όπως κάθε χρόνο μέχρι τις αρχές του Ιούνη του 2015. Μαζί με τις διακοπές για τις γιορτές έχουμε υπολογίσει φέτος πως θα φτάσουμε γύρω στις 30 ώρες στον αέρα, περίπου δηλαδή κοντά στις 20 εκπομπές.

Ξεκινάμε σίγουρα με πολύ κέφι αλλά και ανυπομονησία για να δούμε πως θα μας αγκαλιάσετε και φέτος. Καινούργιο κομμάτι έναρξης καινούργιο κομμάτι για το landing μας...γενικότερα πιστεύω ακράδαντα πως οι πάυση αυτών των μηνών μόνο καλό μας έκανε.

Για τους συνεργάτες μου φέτος έχω να πω τα καλύτερα. Η GeoRGiNa, η σταθερή μας αξία όλα αυτά τα χρόνια, ο γνωστός DjMaDMax και φυσικά ο φίλος της εκπομπής Μάρκος. Ήθελα από καιρό να τους ενώσω όλους αυτούς κάτω από την ίδια εκπομπή και φέτος το κάνουμε πραγματικότητα. Όποτε αναμένουμε τα σχόλια σας για όλα τα παραπάνω που αλλού... experiencescollector@gmail.com.

Τέλος οι χορηγοί μας, χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά από αυτά που σκεφτόμαστε, το blog με τα πρωτότυπα άρθρα και τις μεγάλες αναλύσεις, www.experiencescollector.com και η καινούργια συνεργασία, που φέτος θα είναι για όλη την χρονιά, Safemode PC, το μαγαζί που έκανε μόδα ξανά τον ηλεκτρονικό υπολογιστή στην πόλη της Κορίνθου.

Από εμένα αυτά... τα υπόλοιπα ζωντανά την Πέμπτη 09/10/2014 το βράδυ στις 23:00 ακριβώς, φυσικά αποκλειστικά και μόνο από το URL, από τον σταθμό, που δείχνει τον δρόμο σε όλους τους φίλους μας ραδιοφωνικούς παραγωγούς πως είναι οι πραγματικές ραδιοφωνικές εκπομπές, εκπομπές που θα λόγια και τα τραγούδια τα διαλέγουν οι παραγωγοί και όχι τα συμφέροντα!!

Ετοιμαζόμαστε λοιπόν για μια «είσοδο μεγάλη»... και...

«Καλησπέρα και Καλημέρα σε όλους και σε όλες...»


(Συνεχίζεται...!!)  

Protected by Copyscape Web Copyright Checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.