Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΠΟΜΠΗ 16/10/2014, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Καλησπέρα και καλημέρα σε όλους και σε όλες... κάπως έτσι συνεχίζεται η ιστορία που γράφουμε εδώ και 3 χρόνια στον ellinikosfm. Για άλλη μια χρονιά είμαστε μαζί στην προκαθορισμένη μας ώρα, και αυτό θα κάνουμε από τώρα και στο εξής για κάθε Πέμπτη βράδυ στις 23:00 ακριβώς για τους επόμενους μήνες. Η εκπομπή «Εμπειριών συλλέκτης» με τον DjALeJaNDRo επέστρεψε, πλήρως ανανεωμένη και θα σας κάνει συντροφιά χαράσσοντας όπως πάντα πορεία για πολλές εκπομπές στο ελληνικό διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Να ξεκινήσουμε με τα πρόσωπα, μαζί μας φέτος θα είναι ο γνωστός DjMaDMaX, Που θα μας δίνει τις μουσικές του κάθε εβδομάδα για περίπου 4 με 5 λεπτά. Επίσης ξαναφέρνουμε στην εκπομπή μας τον γνωστό φίλο Μάρκο που θα μας ηχογραφεί κάθε εβδομάδα το πολιτικό σχόλιο της εβδομάδας που πέρασε για περίπου 3 με 4 λεπτά. Φυσικά για άλλη μια χρονιά μαζί μας η GeoRGiNa, που φέτος επέλεξε να μας διασκεδάζει με τις μουσικές της από την εποχή που όλα ήταν πιο αγνά, που όλα ήταν πιο όμορφα, 80s & 90s φέτος λοιπόν για άλλα 4 με 5 λεπτά.

Η υπόλοιπη θεματολογία της εκπομπής γνωστή, ελληνικά κομμάτια, αποκλειστικότητες και αρκετό σχόλιο από τον πιλότο της εκπομπής αυτής τον DjALeJaNDRo.

Το άρθρο της εκπομπής θα μπαίνει πια κάθε Παρασκευή απόγευμα προς βράδυ, μια ημέρα μετά την εκπομπή για να μπορεί όποιος ή όποια την έχασε να την κατεβάζει από το URL που θα δίνεται ακόμα και στον υπολογιστή του σε μορφή MP3. Μιας εκπομπής που λόγο τεχνικών προβλημάτων του σταθμού καθυστέρησε φέτος να αρχίσει για περίπου μισό μήνα. Κατά αυτόν τον τρόπο παρακάτω έχουμε το URL της πρώτης φετινής μας εκπομπής, δηλαδή της Πέμπτης 16-10-2014.

http://www21.zippyshare.com/v/10232523/file.html

Σε συνέχεια των παραπάνω είναι οι χορηγοί αυτής της εκπομπής που για άλλη μια χρονιά είναι το blog των μεγάλων άρθρων, το βήμα που μας φιλοξενεί και τα άρθρα μας και που τόσο δυναμώνετε όλοι έσεις με τις αναγνώσεις σας. www.experiencescollector.com λοιπόν και φέτος μαζί μας και με e-mail επικοινωνίας της εκπομπής μας το experiencescollector@gmail.com. Τέλος ο άλλος χορηγός μας, που θα προσφέρει φέτος την στήλη του γνωστού DjMaDMaX, είναι το SafeMode PC. Ό,τι καλύτερο για PC αποκλειστικά και μόνο στο SafeMode PC, το μαγαζί που έγινε «must» στην πόλη της Κορίνθου.

Η προτροπή μας για άρθρο της εβδομάδας δεν αλλάζει και φέτος θα είμαστε πιστοί στην στήλη αυτή του άρθρο μας και θα σας επιλέγουμε εμείς το άρθρο της εβδομάδας μέσα από το www.experiencescollector.com. Για αυτήν την εβδομάδα θα σας προτείνουμε ένα πολιτιστικό άρθρο που σημείωσε μεγάλη αναγνωσιμότητα και έχει τίτλο «Αμφίπολη...ένα Μνημίο...μια μεγάλη Μπίζνα!!» και βρίσκεται στο παρακάτω URL

http://experiencescollector.blogspot.gr/2014/09/blog-post.html

Τέλος να σας αναφέρω πως τα ανανεωμένα σποτάκια μας είναι σε μουσική επιμέλεια του DjMaDMaX, όπως και το κομμάτι εισαγωγής είναι σε πρόταση δική μου και μουσική επιμέλεια πάλι του DjMaDMaX.

Να μην ξεχάσω να σας αναφέρω πως για άλλη μια χρονιά, στο τέλος της εκπομπής, θα ακούτε το ρητό – γνωμικό της κάθε εβδομάδας, όπως επίσης η ηχογραφημένη εκπομπή θα μεταδίδεται την Κυριακή το βράδυ στις 21:00 πάντα από το URL του ellinikosFM.

Αυτά νομίζω είναι αρκετά για αρχή...το δικό μας ζωντανό ραντεβού την επόμενη Πέμπτη 23-10-2014 στις 23:00 ακριβώς.

Καλή Σας Ακρόαση... Και...

Εις Το Επανιδείν...

Protected by Copyscape Web Plagiarism Software

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.