Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΠΟΜΠΗ 04/12/2014, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Για άλλη μια Παρασκευή είμαστε μαζί σας για να αναρτήσουμε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» της Πέμπτης 04-12-2014 με τον Dj ALeJaNDRo που έγινε μόλις εχθές το βράδυ στο καθιερωμένο ραντεβού των 23:00.

Μετά από μια εκπομπή που φιλοξενήσαμε αποκλειστικά 3 νέα τραγούδια από το νέο δίσκο του Νότη Σφακιανάκη, περάσαμε χθες στην γνωστή ροή του φετινού μας προγράμματος. Προγράμματός μας που φιλοξενεί πολλές ελληνικές αποκλειστικότητες, έχει μαζί του κάθε Πέμπτη βράδυ την GeoRGiNa, που μας ταξιδεύει στο παρελθόν και φυσικά τον Dj MaDMaX που μας δίνει το ολιγόλεπτο mix της εβδομάδας.

Να κάνω μια προσωπική παρένθεση σε αυτό το σημείο του άρθρου μας, και να σας ευχαριστήσω για τα πολλά e-mail θαυμασμού που δεχτήκαμε για το νέο κομμάτι του Νότη Σφακιανάκη που παίξαμε αποκλειστικά στο κλείσιμο της προηγούμενης εκπομπής με τίτλο «Μα Εγώ Είμαι Έλληνας». Θεωρώ το συγκεκριμένο κομμάτι ό,τι καλύτερο έχει βγάλει η Ελληνική δισκογραφία με ανάλογο περιεχόμενο. Φυσικά και θα το αναπαράγουμε πολλές φορές από εδώ και κάτω στην εκπομπή μας.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η ηχογραφημένη εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 04-12-2014. Μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

http://www50.zippyshare.com/v/15579138/file.html

Αυτήν την Παρασκευή έχουμε να σας προτείνουμε από το blog που μας στηρίζει ένα άρθρο για την τηλεόραση και την μάχη της τηλεθέασης την Κυριακή το βράδυ στην Ελλάδα μας και έχει τίτλο «Music School Vs Dancing with the Stars!!». Το συγκεκριμένο άρθρο βρίσκεται στο παρακάτω URL και αξίζει πραγματικά να το αναγνώσετε.

http://experiencescollector.blogspot.gr/2014/11/music-school-vs-dancing-with-stars.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται συνέχεια στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολλοί σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το δικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για κάθε στήλη της εκπομπής μας ξεχωριστά. Το επόμενο δικό μας ζωντανό ραντεβού είναι την επόμενη Πέμπτη 11-12-2014 στις 23:00 ακριβώς.

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Originality Check

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.