Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΠΟΜΠΗ 18/12/2014, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας ή καλημέρα σας αναλόγως από ποιο ημισφαίριο διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές. Για άλλη μια Παρασκευή είμαστε μαζί σας για να αναρτήσουμε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» της Πέμπτης 18-12-2014 με τον Dj ALeJaNDRo που έγινε μόλις εχθές το βράδυ στο καθιερωμένο ραντεβού των 23:00.

Φτάσαμε λοιπόν και στην πρώτη άνω τελεία και αυτής της σεζόν. Η εκπομπή που ολοκληρώθηκε χθες βράδυ ήταν η τελευταία μας για το 2014, αλλά παράλληλα ήταν η εκπομπή που μας οδηγεί στην ανάπαυση των Χριστουγέννων αφού για 15 ημερολογιακές ημέρες δεν θα είμαστε μαζί. Να σας ενημερώσω πως η εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» θα επανέλθει ακόμα πιο δυνατή και με πολλές εκπλήξεις που ήδη έχουμε ετοιμάσει. Κατά αυτόν τον τρόπο σας θέλω όλους και όλες συντονισμένες στο URL του ellinikosfm.com όταν θα ξανά έρθουμε δηλαδή στις 08/01/2015.

Χθες περάσαμε στην γνωστή για φέτος ροή του προγράμματος μας που περιείχε όλους τους συντελεστές. Δηλαδή και την GeoRGiNa, και τον DjMaDMaX αλλά και τον φίλο της εκπομπής Μάρκο με το πολιτικό του σχόλιο.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η ηχογραφημένη εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 18-12-2014. Μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

http://www47.zippyshare.com/v/19947968/file.html

Αυτήν την Παρασκευή έχουμε να σας προτείνουμε από το blog που μας στηρίζει ένα άρθρο που πραγματικά είμαι βέβαιος ότι το έχετε αναγνώσει. Η αναγνωσιμότητά του έσπασε κάθε προσδοκία με χτυπήματα που θα ζήλευαν πολλά άρθρα και πολλά blog. Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου με τίτλο «Νότις Σφακιανάκης «Μαζί»!!», είναι η πλήρης ανάλυση του νέου δίσκου του καλλιτέχνη και γενικότερα σχόλια για την παρουσίαση και αυτού του δίσκου. Γ ια όσους ή όσες δεν το είδαν, δύσκολο το βλέπω αυτό, το παρακάτω URL οδηγεί στο συγκεκριμένο άρθρο.

http://experiencescollector.blogspot.gr/2014/12/blog-post.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται συνέχεια στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολλοί σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το δικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για κάθε στήλη της εκπομπής μας ξεχωριστά όπως και για τους παρουσιαστές αυτών. Ιδέες και σχόλια για όλη την εκπομπή μας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Το επόμενο δικό μας ζωντανό ραντεβού, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, είναι την Πέμπτη 08-01-2015 στις 23:00 ακριβώς.
Από εμάς καλές γιορτές με πολλή σωματική και ψυχική υγεία, πολύ κέφι, γέλιο και αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Web Plagiarism Software

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.