Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΠΟΜΠΗ 11/12/2014, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας ή καλημέρα σας αναλόγως από ποιο ημισφαίριο διαβάζετε το συγκεκριμένο άρθρο. Για άλλη μια Παρασκευή είμαστε μαζί σας για να αναρτήσουμε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» της Πέμπτης 11-12-2014 με τον Dj ALeJaNDRo που έγινε μόλις εχθές το βράδυ στο καθιερωμένο ραντεβού των 23:00.

Χθες περάσαμε στην ροή του προγράμματος που είχατε συνηθίσει την περσινή χρονιά. Πρόγραμμα που λόγο των καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στην Ελλάδα μας αυτές τις ημέρες δεν άφησαν όλους τους συντελεστές της εκπομπής μας να μας στείλουν «φρέσκο» υλικό. Το μόνο σταθερό σημείο, το Super Puma Μας, η GeoRGiNa, φυσικά και έδωσε για άλλη μια φορά το παρών με την στήλη της να μας ταξιδεύει στο παρελθόν. Όμως να είστε έτοιμοι για μεγάλες εκπλήξεις που έρχονται από την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» ακριβώς μετά τα Χριστούγεννα.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η ηχογραφημένη εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 11-12-2014. Μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

http://www68.zippyshare.com/v/96359744/file.html

Αυτήν την Παρασκευή έχουμε να σας προτείνουμε από το blog που μας στηρίζει ένα άρθρο από την τόσο αγαπημένη σας ενότητα που δεν είναι άλλη από το «BodyBuilding & Υγεία (Μέρος 4ο)». Φυσικά λόγω της τεράστιας απήχησης του συγκεκριμένου άρθρου ίσως και να μην χρειάζεται και περαιτέρω διαφήμιση για την ανάγνωσή του. Ωστόσο για όσους ή όσες δεν το είδαν, αυτό βρίσκεται στο παρακάτω URL και αξίζει πραγματικά να το αναγνώσετε.

http://experiencescollector.blogspot.gr/2014/12/bodybuilding-4.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται συνέχεια στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολλοί σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το δικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για κάθε στήλη της εκπομπής μας ξεχωριστά όπως και για τους παρουσιαστές αυτών. Το επόμενο δικό μας ζωντανό ραντεβού είναι την επόμενη Πέμπτη 18-12-2014 στις 23:00 ακριβώς. Το τελευταίο ραντεβού μας πριν την καθιερωμένη ανάπαυλα των Χριστουγέννων.

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…


Protected by Copyscape Plagiarism Check

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.