Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Η Παγκοσμιοποίηση δείχνει την Δύναμή της...

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Ελπίζω αυτές τις Άγιες ημέρες, να σας βρίσκω όλους και όλες πάρα πολύ καλά σωματικά και κυρίως ψυχολογικά με όλα αυτά που γίνονται γύρω μας. Σήμερα θα ασχοληθούμε και θα αναλύσουμε διεξοδικά ένα από τα θέματα των ημερών.

Την Τρίτη το βράδυ, η ελληνική Βουλή, κυρίως οι εκλεγμένοι βουλευτές ψήφισαν άλλο ένα νομοσχέδιο ντροπή για την Ελλάδα μας και το Ελληνικό έθνος. Μετά λοιπόν από τα παράνομα οικονομικά μέτρα κατά του Ελληνικού λαού, ήρθε η ώρα να ψηφίσουν και μέτρα εξευτελισμού του ανθρώπινου είδους.

Από την Τρίτη το βράδυ, σε μια θυελλώδης συνεδρίαση, ψηφίστηκε και είναι νόμος του κράτους και το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών. Φτάνει κατά αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα μας ένα βήμα πριν νομιμοποιηθούν και οι γάμοι μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

Σε άλλα άρθρα μου σας είχα ετοιμάσει πως το Ελληνικό «βαρέλι» δεν έχει πάτο… και αυτό πια είναι εμφανές αφού μετά τον οικονομικό αφανισμό του ελληνικού έθνους έρχονται να εκπέσουν και οι αξίες… τα ήθη… και τα έθιμά μας.

Σίγουρα οι περισσότερες αντιδράσεις από την Ελληνική εκκλησία δεν ήταν οι πρέπουσες. Ωστόσο μέσα από τον κλήρο ακούστηκαν και μια – δύο σωστές και με σύνεση φωνές πάνω στο θέμα.

Πράγματι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός το τι θα κάνει στο κρεβάτι του, το τι θα κάνει στην προσωπική του ζωή, αλλά αυτό απέχει έτη φωτός από το να είναι και νόμος του κράτους, η νομιμοποίηση αυτού του φαινομένου.

Κανείς και καμία δεν θα είχε αντίρρηση να μπορούν όλα τα ομόφυλα ζευγάρια να ζουν και να πορεύονται μαζί στην ζωή τους, αν αυτό ήταν επιλογή τους. Το να καταπατούνται όμως τα ήθη μας και τα έθιμά μας είναι η αρχή του αφανισμού των Ελληνικών αρχών, του Ελληνικού έθνους.

Και είναι αληθινό πως αν ένας λαός χάσει τις οικονομικές ευκολίες του, αν μειωθεί το εισόδημά του, πάντα θα υπάρχει η Ελπίδα, να καταφέρει να αναστρέψει την κατάσταση και να μπορέσει ξανά να δυναμώσει οικονομικά.

Ωστόσο όταν ένας λαός χάσει την ταυτότητα του, τα ήθη και έθιμά του, απλά αφανίζεται… απλά μπασταρδεύεται...

Η παγκοσμιοποίηση δείχνει την δύναμή της με κάθε τρόπο… η Ελλάδα και οι Έλληνες πρέπει να αντισταθούν. Η ρητορική ερώτηση στο θέμα μας είναι πως… «Μπορεί η Ελλάδα μας με τέτοιους πολιτικούς ταγούς να αντισταθεί…;;» Άλλο ένα μεγάλο ΟΧΙ είναι η σίγουρη απάντηση στην ρητορική μας ερώτηση!!


Protected by Copyscape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.