Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΕΚΠΟΜΠΗ 02-06-2016, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα. Ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά με όλα αυτά που γίνονται καθημερινά γύρω μας, στην κατά τα άλλα όμορφη Ελλάδα μας. Και αυτήν την Παρασκευή είμαστε μαζί σας για να αναρτήσουμε την χθεσινή, προτελευταία εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον DjALeJaNDRo και τους φίλους του, για αυτή την σεζόν.

Δεν πρέπει ωστόσο να ξεχνάτε όλοι και όλες πως ολοκληρώνοντας τις ζωντανές εκπομπές μας έρχονται από τις συχνότητες του ομίλου ellinikosFM και οι 2 ηχογραφημένες εκπομπές μας, η μια με όλα τα MiX του DjMaDMaX και η άλλη με τις επιλογές της GeoRGiNas από έλληνες Djs.

Και στην σημερινή εκπομπή που θα σας αναρτήσουμε μαζί μας ήταν με νέο MiX ο DjMaDMaX και για άλλη μια Πέμπτη απουσίασε η GeoRGiNa. GeoRGiNa που θα την έχουμε μαζί μας στην τελευταία μας εκπομπή, στο φινάλε δηλαδή και αυτής της σεζόν.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η ηχογραφημένη εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 02-06-2016. Μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

http://www69.zippyshare.com/v/nO4YSyD6/file.html

Σήμερα έχουμε να σας προτείνουμε για να αναγνώσετε, για άλλη μια Παρασκευή, ένα επετειακό άρθρο από την αγαπημένη σας θεματική ενότητα. «BodyBuilding & Υγεία (Μέρος 30ο)». Στην 30η στροφή γράψαμε πολλές σημαντικές και ενδιαφέροντες πληροφορίες για όλους εσάς και εσείς μας τιμήσατε με τις αναγνώσεις σας. Αν ωστόσο θέλετε να ξαναδιαβάσετε το συγκεκριμένο άρθρο βρίσκεται στο παρακάτω URL.

http://experiencescollector.blogspot.gr/2015/12/bodybuilding-30.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολύ σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε.

Το επόμενο δικό μας, τελευταίο για αυτή την σεζόν, ζωντανό ραντεβού είναι την Πέμπτη 09-06-2016 στις 23:00 ακριβώς, πάντα με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» και από την διαδικτυακή πλατφόρμα του ellinikosFM.com.

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…


Protected by Copyscape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.