Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΕΚΠΟΜΠΗ 09-06-2016, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας ή καλημέρα σας αναλόγως από ποιο ημισφαίριο της γης διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές. Ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά με όλα αυτά που γίνονται καθημερινά γύρω μας, στην κατά τα άλλα όμορφη Ελλάδα μας. Και αυτήν την Παρασκευή είμαστε μαζί σας για να αναρτήσουμε την χθεσινή τελευταία για αυτή τη σεζόν, εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον DjALeJaNDRo και τους φίλους του.

Τελειώνοντας τις εκπομπές μας καταφέραμε στην τελευταία αυτού του χρόνου, να έχουμε όλο το team ξανά μαζεμένο στα decks του ellinikosFM. Στην παρακάτω εκπομπή λοιπόν μαζί μας ήταν και ο DjMaDMaX με ολοκαίνουργιο MiX αλλά και η GeoRGiNa μεκαινούργιο κομμάτι από την στήλη της με Έλληνες Dj’s. Έτσι η ομάδα του «Εμπειριών Συλλέκτη» έκλεισε ενωμένη όπως εξάλλου ξεκίνησε και αυτήν την χρονιά.

28 εκπομπές ψυχαγωγίας σας προσφέραμε φέτος, και μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου κάθε εβδομάδα σας προσφέραμε και την πολιτική εκπομπή της Δευτέρας. Φυσικά και όλοι και όλες εσείς πρέπει να περιμένετε τις 2 ηχογραφημένες υπερπαραγωγές που ετοιμάζουμε με όλα τα MiX του DjMaDMaX αλλά και την εκπομπή με τους Έλληνες Dj’s από την GeoRGiNa.

Μέσα σε αυτήν την τελευταία εκπομπή κάναμε και ένα μίνι απολογισμό για το τι σας προσφέραμε από τις εκπομπές μας τόσα χρόνια. Ιδέες και προτάσεις που δεν είχαν ποτέ άλλοτε εφαρμοστεί στο διαδικτυακό ραδιόφωνο. Και τι να πρώτο πει κανείς, για τις πολιτικές αναλύσεις, για την πολιτική ανασκόπηση της εβδομάδας, από τις συνεντεύξεις, από τα banner που ετοιμάζουμε ξεχωριστά σε κάθε εκπομπή για να την διαφημίσουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από στήλες μέσα στην καθαρά Ελληνική εκπομπή μας όπως, από το παρελθόν στο παρόν, Έλληνες Dj’s, με συνεργασία με τον γνωστό Έλληνα Dj DjMaDMaX που κάθε Πέμπτη εδώ και 2 χρόνια μας δίνει ένα ολοκαίνουργιο MiX, από ζωντανή συμμετοχή την ώρα της εκπομπής στο κουτί επικοινωνίας του σταθμού, από αναμετάδοση της εκπομπής και από το blog που μας στηρίζει, από ειδικό άρθρο κάθε εβδομάδα που συνοδεύει το URL της εκπομπής στο blog μας, από ειδικό τραγούδι έναρξης αλλά και τίτλων τέλους για την εκπομπή μας, από ειδικά, διαφορετικά κάθε χρόνο διαφημίστηκα σποτ, από τα «Ρητά – Γνωμικά» που συνοδεύουν κάθε πέρας εκπομπής μας, από ειδικό e-mail για την εκπομπή μας που σας απαντάμε σε ότι μας στείλετε άμεσα, τόσες και τόσες ιδέες και φυσικά εσείς μας το ξεπληρώνετε με την ακροαματικότητα των εκπομπών μας και με αυτόν τον τρόπο μας δείχνετε την αγάπη σας.

Επίσης πολλά ευχαριστώ σε όλους και όλες εσάς που μέσα σε λιγότερο από 10 ημερολογιακές ημέρες δώσατε στο blog που μας στηρίζει, άλλες 1000 αναγνώσεις και κατά αυτόν τον τρόπο έχει ξεπεράσει ήδη 49000 αναγνώσεις.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η ηχογραφημένη η τελευταία για αυτή την σεζόν εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 09-06-2016. Μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

http://www29.zippyshare.com/v/DMdzwOlR/file.html

Σήμερα έχουμε να σας προτείνουμε για να αναγνώσετε ένα άρθρο από την αγαπημένη σας θεματική ενότητα. Φτάσαμε αισίως στο «BodyBuilding & Υγεία (Μέρος 27ο)». Στην 27η ενότητα γράψαμε πολλές σημαντικές και ενδιαφέροντες πληροφορίες για όλους εσάς. Αν δεν το έχετε αναγνώσει ακόμα που δεν το πολύ νομίζω, το συγκεκριμένο άρθρο βρίσκεται στο παρακάτω URL.

http://experiencescollector.blogspot.gr/2015/10/bodybuilding-27.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολύ σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε.

Το επόμενο δικό μας ζωντανό ραντεβού είναι την Πέμπτη, κάπου εκεί μέσα στον Οκτώμβρη στις 23:00 ακριβώς, πάντα με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» και από την διαδικτυακή πλατφόρμα του ellinikosFM.com.

Φυσικά και για τις δύο εκπομπές που σας ετοιμάζουμε όπως και για την επανέναρξη της νέας χρονιάς θα ενημερωθείτε έγκαιρα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του «Εμπειριών Συλλέκτη» .

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…


Protected by Copyscape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.